Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
9 Eylül 2022 Cuma - 06:55

Spor Toto 1. Lig’de transferler tamamlandı

Spor Toto 1. Lig’in 5. Haftasını bay geçirecek olan Erzurumspor, 3 günlük iznin ardından Erzurumspor Tesislerimizde toplanarak, Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 1. Lig’de transferler tamamlandı

Spor Toto 1. Lig’in 5. Haftasını bay geçirecek olan Erzurumspor, 3 günlük iznin ardından Erzurumspor Tesislerimizde toplanarak, Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 1’inci Ligde bir yandan 5’inci hafta hazırlıkları sürerken, bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Ligde Göztepe, Sakaryaspor ve Samsunspor transferde öne çıkarken, transfer tahtası açılmayan Erzurumspor mevcut kadrosuyla playoff etabı için mücadelesini sürdürüyor.

SAMSUNSPOR’A SÜPER LİG’DEN TRANSFER
Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü forması giyen Ali Kaan Güneren’i satın alma opsiyonu ile 1 yıllığına kiraladı.
Samsunspor bu sezonun 18. transferini transferi son gününde yaptı. Karadeniz temsilcisi, Ankaragücü’nden orta saha oyuncusu Ali Kaan Güneren’i 1 yıllık kiralık olarak kadrosuna kattı.
Kırmızı-beyazlı ekipten yapılan açıklamada, “Hoş geldin Ali Kaan Güneren. Kulübümüz, son olarak MKE Ankaragücü forması giyen ve U21 ve A2 Türkiye Mili Takımı forması giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Kaan Güneren ile satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Camiamıza hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.
Ali Kaan Güneren geçen sezon Ankaragücü forması ile çıktığı 36 maçta 5 gol ve 3 asist yapmıştı.

GÖZTEPE, BERKAY ATAY’I TRANSFER ETTİ

Göztepe, 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Berkay Atay ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de transferin son gününde hareketli saatler yaşıyor. Beşiktaş’tan Emirhan Delibaş ve Ajdin Hasic’i kiralayan sarı-kırmızılılar, 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Berkay Atay’ı kadrosuna kattığını açıkladı. İzmir temsilcisi, genç oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Galatasaray ve Altınordu altyapılarında forma giyen Berkay Atay, ilk profesyonel sözleşmesini yapmış oldu.

Transferi sosyal medya hesaplarında duyuran Göztepe, Berkay Atay’a sarı-kırmızılı forma altında başarılar diledi.

GÖZTEPE, BEŞİKTAŞ'TAN HASİC VE EMİRHAN'I KİRALADI

Göztepe, Beşiktaş'tan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ajdin Hasic'i ve 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Emirhan Delibaş'ı 1 yıllığına kiraladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe'de transfer çalışmaları son günde de devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Beşiktaş'tan 2003 doğumlu orta saha oyuncusu Emirhan Delibaş ve 2001 doğumlu orta saha oyuncusu Ajdin Hasic'i 1 yıllığına kiraladı. İzmir temsilcisi, Ajdin Hasic'in sözleşmesine satın alma maddesini de ekledi.

Transferi resmi internet sitesinden duyuran Göztepe, genç futbolculara "Hoş geldin" diyerek, sarı-kırmızılı forma altında başarılar diledi.

DENİZLİSPOR, İKİ EKSİKLE SAKARYA’YA GİDECEK

Tecrübeli iki oyuncusundan sakatlıkları nedeniyle yoksun olan Denizlispor, bugün yaptığı antrenman sonrası deplasman maçı için Sakarya’ya gidecek.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden A. Denizlispor, 5. haftada deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Lige kötü bir başlangıç yapan ve 3 puan parolasıyla çalışmalarını devam ettiren yeşil-siyahlı ekip, yaptığı antrenman sonrası akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a, oradan da karayolu ile Sakarya'ya gidecek.

Sakarya'da yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak olan Denizli ekibinde, Djedje ve Hakan Çinemre'nin sakatlıkları moralleri bozmuş durumda. İki tecrübeli oyuncusundan yararlanamayacak olan Denizlispor, 3 puanla kente geri gelmeyi hedefliyor.

GÖZTEPE, BOLUSPOR MAÇINA HAZIR

Göztepe, yarın deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto 1. Lig’in 5. hafta maçında Göztepe, yarın Boluspor’a konuk olacak. Bolu Atatürk Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Maç öncesinde Göztepe, son antrenmanını gerçekleştirdi. Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde Teknik Direktör Turgay Altay yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, ısınmanın ardından savunma ve hücum varyasyonları çalıştı. Son bölümde şut çalışması yapan sarı-kırmızılılar, antrenmanı tamamladı.

GÖZTEPE, MARKO KVASİNA’YI AÇIKLAMAYA HAZIRLANIYOR

Göztepe, Belçika’nın KV Oostende takımından 24 yaşındaki Avusturyalı golcü Marko Kvasina’yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de transferin son gününde hareketli saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Belçika’nın KV Oostende takımında forma giyen Avusturyalı santrfor Marko Kvasina’ya teklif götürmüştü. İzmir temsilcisi, hem oyuncuyla hem de kulübüyle anlaşmaya vardı. Bonservis bedeli olarak 300 bin Euro ödemesi beklenen Göztepe, 24 yaşındaki Avusturyalı golcüyü İzmir’e getirerek sözleşme imzalayacak.

Kariyerinde Austuria Wien, Twente, SV Mattersburg, FC Luzern ve KV Oostende takımlarında forma giyen Marko Kvasina, 192 maçta 33 gol, 16 asistlik performans sergiledi.

GÖZTEPE, EGE ÖZKAYIMOĞLU’YU AFYONSPOR’A KİRALADI

Göztepe, 21 yaşındaki santrforu Ege Özkayımoğlu’yu HES İlaç Afyonspor’a 1 yıllığına kiraladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de transferin son gününde hareketlilik devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, altyapısında yetiştirdiği Ege Özkayımoğlu’yu 1 yıllığına 2. Lig ekiplerinden HES İlaç Afyonspor’a kiraladı. Genç oyuncu Afyonkarahisar’a giderek sözleşmeye imza attı.

Kariyeri boyunca 67 resmi maça çıkan Ege Özkayımoğlu, bu maçlarda 21 kez gol sevinci yaşadı. Daha önce 1922 Konyaspor’a kiralanan genç golcü, Süper Lig’de 14, 1. Lig’de 4, 2. Lig’de 26, Türkiye Kupası’nda 6, U21 Süper Ligi’nde 6 ve U19 Süper Ligi’nde 11 maça çıktı. Özkayımoğlu, 4’er kez Türkiye U18 ve U19 Milli Takımlarının formasını giyerken 1 kez de gol atma başarısı gösterdi.

SAKARYASPOR, DENİ MİLOSEVİC'İ TRANSFER ETTİ

Sakaryaspor, Antalyaspor forması giyen orta saha oyuncusu Deni Milosevic'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'da transfer harekatı sürüyor. Yeşil-siyahlılar, son olarak Antalyaspor forması giyen orta saha oyuncusu Deni Milosevic'i kadrosuna kattı. Yeşil-siyahlılar, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu 1 yıllığına kiralık olarak sözleşme imzaladı. Sakarya Atatürk Stadyumu'ndaki kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde Sakaryaspor Başkan Vekili Serkan Kocasakal da yer aldı. Yeni transfer Deni Milosevic, “Sakaryaspor'a büyük başarılara imza atmaya geldim. Benim buraya geliş nedenim de Sakaryaspor'un çok büyük bir kulüp olması ve büyük hedefleri olması" açıklamalarında bulundu.

Bosna-Hersekli futbolcu daha önce Standard Liege, Waasland-Beveren, Konyaspor ve Antalyaspor takımlarının formasını giymişti.

 
Şehit öğretmen Yılmaz dualarla anıldı
 
DAP BKİ’den yem bitkisi üretimine destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şampiyon Tenis Akademisine kutlama
Erzurum Tenis Akademisi Kulübü kızlarda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ...
U19 Milli takımı Erzurum’da toplanacak
Aday kadroya çağırılan futbolcular, 11 Eylül Pazar günü Erzurum’da toplanacak. ...
Spor Toto 1’inci Ligde 5’inci hafta heyecanı
4 haftayı 3 puanla kapatarak 15’inci sırada yer alan Erzurumspor 5’inci ...
 
‘Erzurum’da yurda giremeyen öğrenci kalmadı'
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022-2023 Gençlik ve ...
Erzurumspor yine PFDK’ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği Erzurumspor taraftarının’ ...
Milletvekili Aydemir’den Erzurumspor tepkisi
Samsunspor maçı sonrası Erzurumspor’a kesilen cezaya tepki gösteren Erzurum ...
 
PFDK Erzurumspor’a ceza yağdırdı
PFDK. Erzurumspor’a 42 bin TL para, Başkan Ahmet Dal’a 54 gün hak mahrumiyeti ...
Erzurum’da Rahvan at yarışları nefes kesecek
Geçen yıl 1’incisi yapılan ve çekişmeli yarışların yaşandığı, 10 binlerce ...
Erzurumspor’da Tuzlaspor mesaisi
Spor Toto 1. Lig'de 3 haftada aldığı 3 beraberlikte sadece 3 puan toplayan ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri