Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SPOR
8 Eylül 2022 Perşembe - 00:52

Spor Toto 1’inci Ligde 5’inci hafta heyecanı

4 haftayı 3 puanla kapatarak 15’inci sırada yer alan Erzurumspor 5’inci haftaya by olarak girdi. Ekip 6’ıncı haftada dış sahada oynayacağı Keçiörengücü karşılaşması hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 1’inci Ligde 5’inci hafta heyecanı

Spor Toto 1’inci Ligde 5’inci hafta heyecanı başladı. 4 haftayı 3 puanla kapatarak 15’inci sırada yer alan Erzurumspor 5’inci haftaya by olarak girdi. Ekip 6’ıncı haftada dış sahada oynayacağı Keçiörengücü karşılaşması hazırlıklarına başladı.

TARAFTARDAN BAŞKAN KILIÇ'A TEŞEKKÜR

Süper Lig'e yükselmek için iddialı kadro kuran Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un iç sahada oynadığı maçları takip etmek isteyen Bafralı taraftarlar ulaşım noktasında kendilerine destek veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür ettiler.

Samsunspor’un her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaç duyduğu bir sezonda tribünlerdeki yerlerini alarak maç süresince söz konusu desteği göstermek istediklerini ifade eden Bafralı Samsunspor taraftarları, “Özellikle kendi evimizde oynanan maçlarda bizlere araç tahsis ederek yanımızda olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Samsunspor’un tüm paydaşları ile Samsun için çok önemli bir pozitif güç olduğunu belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Samsunsporumuzun sadece il merkezinde değil, tüm ilçelerimizde coşkulu ve armaya sevdalı bir taraftar kitlesi var. Bafra’mızda bu kitlenin bir parçası. Takımıza sonuç odaklı olmadan son maçın son düdüğüne kadar tam anlamıyla destek olmamız gerektiren bir sezonun içerisindeyiz.. Her gelişmeyi yakinen takip ettiğimiz takımımızın iç sahada oynadığı maçlarda tribündeki yerlerini almak isteyen taraftarlarımıza imkanlarımız ölçüsünde bu desteği sağlamaya çalışıyoruz. Samsunsporumuzun coşkulu taraftarından aldığı enerjiyle ile bu sezon sonunda Spor Toto 1.lig’deki misafirliğine son vererek gerçek yeri olan Süper lig hedefine ulaşacağına kalpten inanıyorum” şeklinde konuştu.

HURK: "UMARIM ATTIĞIM GOLLER GALİBİYETİMİZİ SAĞLAR"

Ç. Rizespor'un yeni golcüsü Antony van den Hurk, "Umarım attığım goller galibiyetimizi sağlar. O yüzden bir gol hedefi koymadım. Yeter ki goller galibiyetlere yardımcı olsun" dedi.

Ç. Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 5. haftasında sahasında 11 Eylül 2022 Pazar günü saat 16:30'da Samsunspor ile karşılaşacak. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan forvet oyuncusu Antony van den Hurk, "2. maçımda gollerime başlamam benim için mutluluk verici bir olay. Özellikle maçı da kazanmamız Beni daha da mutlu etti. Tabii ki benim gollerimin galibiyetimize yaraması tek isteğim. Yeni bir çevreye geldiğinizde tabii ki bir alışma süreci oluyor ama geldiğim andan itibaren hem kulüp olarak hem şehir olarak herkes bana yardımcı oluyor. Bunu net bir şekilde görebiliyorum. Bu da uyum sürecinizi kısaltan bir şey. Herkes hem aileme hem de bana yardımcı oluyor. Şu anda önüme bakıyorum. Yeni bir takım ve bir şeyleri başarmam gerektiğini biliyorum. Onun için elimden gelenin en iyisini her maçta yapmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

Samsunspor karşısında iyi bir maç çıkaracaklarını da söyleyen Antony van den Hurk, "Samsunspor‘u biliyorum arkadaşlarım anlattı. Şampiyonluk adaylarından iyi oyuncuları var. Ama şu an iyi gitmiyorlar, son maçlarını da kaybettiler. Taraftarlarını mutlu etmek için çok hevesli bir şekilde buraya gelecekler. Çok istekli olacaklar. Bizim de en az onlar kadar istekli olmamız lazım ki maçı kazanabilelim. Derbi olduğunu farkındayım. İyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum. Benim gol atmam güzel bir şey ama bunun galibiyetle süslenmesi en önemli şey. Benim gol atıp kaybetmemizin hiçbir anlamı yok. Umarım attığım goller galibiyetimizi sağlar. O yüzden bir gol hedefi koymadım. Yeter ki goller galibiyetlere yardımcı olsun" ifadelerini kullandı.

KAHRAMAN: “SAKARYASPOR MAÇININ TELAFİSİNİ YAPMAK İSTİYORUZ”

Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, Spor Toto 1. Lig'in beşinci haftasında konuk edecekleri Pendikspor’u yenerek Sakaryaspor karşısında kaybettikleri maçın telafisini yapmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in beşinci hafta maçında Altınordu, 12 Eylül Pazartesi günü Pendikspor’u ağırlayacak. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Maç öncesinde Altınordu’da hazırlıkları sürüyor. Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçiren kırmızı-lacivertliler, Altınordu Futbol Akademisi (ALFA) U18/19 Takımı ile özel maç yaparak geçirmişti.

“Kazanmak istiyoruz”

Pendikspor maçına yönelik çalışmaların iyi bir şekilde sürdüğünü ifade eden Altınordu Teknik Direktörü Ufuk Kahraman, “Bu haftayı bay takım olarak geçirmiştik. Pazartesi gününden itibaren çalışmalarımıza tekrar başladık. Sabahları özel, öğleden sonları da normal takım antrenmanları yapıyoruz. Kadro kalitesi yüksek ve iyi transferler yapan bir takımla mücadele edeceğiz. İçeride kaybetmiş olduğumuz Sakaryaspor maçını telafi etmek istiyoruz. İç sahada oynayacağımız maçlarda daha çok 3 puan alıp deplasmanda da kaybetmeyen bir takım olmak istiyoruz. Oyuncuların çalışma performansından memnunum” dedi.

Genç teknik adam, Yusuf Yalçın Arslan ve Bertuğ Bayar’ın sakatlıklarının tamamen geçtiğini, kadrolarına yeni dahil ettikleri Hasan Hüseyin Acar’ın da takıma katkısının iyi olduğunu sözlerine ekledi.

GÖZTEPE’DE CİSSE TRANSFERİ İPTAL OLDU

Göztepe, bir süredir görüşmeler yaptığı 28 yaşındaki Gineli futbolcu İbrahima Cisse’nin sağlık kontrollerini geçememesi sonucu transfer iptal etti.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, bu çalışmalar çerçevesinde serbest statüde bulunan Gineli futbolcu İbrahima Cisse’yi İzmir’e getirmişti. Yaklaşık 1 haftadır İzmir’de bulunan 28 yaşındaki futbolcu yapılan sağlık kontrollerini geçemedi. Yaşanan sıkıntı sebebiyle Göztepe, imza aşamasına geldiği transferi iptal etti.

Öte yandan Cisse’nin Belçika’da futbola başladığı Standard Liege kulübü ile transfer görüşmeleri yapacağı öğrenildi.

 
Alcan: ‘Mobbing İnsan hakkı ihlali ve adli bir suçtur’
 
ETÜ'de Yeni Nesil Antibiyotikler üretilecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Erzurum’da yurda giremeyen öğrenci kalmadı'
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022-2023 Gençlik ve ...
Erzurumspor yine PFDK’ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği Erzurumspor taraftarının’ ...
Milletvekili Aydemir’den Erzurumspor tepkisi
Samsunspor maçı sonrası Erzurumspor’a kesilen cezaya tepki gösteren Erzurum ...
 
PFDK Erzurumspor’a ceza yağdırdı
PFDK. Erzurumspor’a 42 bin TL para, Başkan Ahmet Dal’a 54 gün hak mahrumiyeti ...
Erzurum’da Rahvan at yarışları nefes kesecek
Geçen yıl 1’incisi yapılan ve çekişmeli yarışların yaşandığı, 10 binlerce ...
Erzurumspor’da Tuzlaspor mesaisi
Spor Toto 1. Lig'de 3 haftada aldığı 3 beraberlikte sadece 3 puan toplayan ...
 
1’inci Ligde 4’üncü hafta heyecanı
Erzurumspor’da 3 puan hasreti 3 haftaya çıktı. Sahasında oynadığı Pendikspor ...
Erzurumspor, Dal ve Bilazer PFDK’ya sevk edildi
Erzurumspor – Samsunspor maçındaki kötü tezahürat ve saha olayları gerekçesiyle ...
Palandöken zirvesinde milli coşku
Erzurum Anadolu Kadın Offroad Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri