Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SİYASET
13 Eylül 2022 Salı - 09:38

Milletvekili Aydemir’den kamu istişaresi

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir saha çalışmaları kapsamında il kamu kuruluşları yöneticilerini ziyaret ederek, 2022 dönemsel çalışmalar ile 2023’de kaydedilecek proje ve hizmet öngörüleri odağında istişarelerde bulundu.

Milletvekili Aydemir’den kamu istişaresi

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir saha çalışmaları kapsamında il kamu kuruluşları yöneticilerini ziyaret ederek, 2022 dönemsel çalışmalar ile 2023’de kaydedilecek proje ve hizmet öngörüleri odağında istişarelerde bulundu.

AYDEMİR’DEN SAHADA KAMU ZİYARETLERİ

Yatırımcı kamu kuruluşları olan DSİ ve Karayolları Bölge Müdürlüklerinde yöneticilerle bir araya gelen Milletvekili Aydemir,  kamu istişareleri 2’inci etabında Palandöken Kaymakamlığı, İl Ticaret Müdürlüğü, Ulaştırma 10. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Kültür Varlıkları Koruma Kurulu, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Erzurum Defterdarlığı, Tarım İl Müdürlüğü, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl iletişim Başkanlığı nezdinde bilgi paylaşımı, verilen hizmetler ekseninde vatandaş memnuniyeti, 2022 hizmet yol haritası bazında istişare etti.

PALANDÖKEN KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rıdvan Karasu, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Ensar Özdemir, AK Parti Palandöken İlçe Başkan Yardımcısı Turhan Dinler ve Altan Aslan’la birlikte Palandöken ilçesine yeni atanan Kaymakam Uğur Tutkan’ı ziyaret eden Milletvekili Aydemir, başarı dileklerini paylaştı.

DEFTERDARLIK İSTİŞARESİ

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Rıdvan Karasu’yla birlikte, İl ekonomisine yön veren Erzurum Defterdarı Mehmet Akkaya, Defterdarlık yönetici ve personeliyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Erzurum kamu maliyesi, il iktisadi dengesi, kamu fonksiyonel harcamaları başlıklarında bilgi aldı, tespitlerini aktardı.

ERZURUM TARIM VİZYONU

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki AK Heyet İl Tarım vizyonunu belirleyen ve rota çizen Tarım İl Müdürlüğünde tarımsal yatırımlar, sahada çiftçi ve besicilere verilen eğitim ve bilgi desteği kaydında görüş alışverişinde bulundu. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gürbüz Keleş’in de katıldığı toplantıda İl Müdürü Osman Akar İl’e ait tarımsal faaliyetler haritası hakkında bilgi verdi, il tarımsal öncelikleri değerlendirildi.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ GÖRÜŞ TEATİSİ

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Karasu’yla birlikte Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne konuk olan Milletvekili Aydemir İl Müdürü Mustafa Küçükler ve personeliyle bir araya geldi. Ziyaretin gündemini sanayi yatırımları, OSB’ler kaydında öngörülen proje ve yatırımlar, istihdama katkı, 2023 yol haritası ile verimlilik oluşturdu.

ERZURUM ULAŞTIRMA VİZYONU

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyetin bir diğer kamu kuruluşu ziyaret adresleri Ulaştırma 10. Bölge Müdürlüğü ile İletişim Bölge Başkanlığı oldu. Ulaştırma 10. Bölge Müdürü Buğrahan Çakmak ve kurum çalışanlarını ziyaret eden Milletvekili Aydemir, bu yılsonu itibariyle program hedefleri ve il ulaşım vizyonu ekseninde değerlendirmeleri paylaştı.

İL TİCARET HEDEFLERİ

Kamu Kuruluşları istişare etkinliğini Ticaret İl Müdürlüğünde devam ettiren Milletvekili Aydemir, kurum çalışanlarını ofislerinde ziyaret etti. Kuruma değgin vatandaş beklentileri ile kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi teatisinin yapıldığı istişarede hizmet öncelikleri ele alınarak değerlendirildi.  

ERZURUM’UN KÜLTÜR VARLIĞI

Milletvekili Aydemir ve beraberindeki heyet daha sonra Erzurum Kültür Varlıkları Koruma Kurulunu ziyaret etti.  Kurul Müdürü Güven Yavuz, yöneticiler ve kurum çalışanlarıyla bir araya gelen Milletvekili Aydemir, talep ve tespitleri dinledi.

TAPU VE KADASTRO ALANINDA TEKNOLOJİK YAKLAŞIM

Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü ziyaretleriyle sahada kamu buluşmalarını sürdüren Milletvekili Aydemir, Bölge Müdürü Hakkı Yetişir, İl Müdürleri ve çalışanlarıyla istişare etti. Ziyaretin gündeminde Tapu ve Kadastro alanındaki teknolojik yenilikler, bu alanlarda hayata geçirilen yatırımlar, AK dönemle birlikte, özellikle kadasto kapsamındaki reformlar, Erzurumluların hizmet memnuniyetleri vardı.

ERZURUM ÇEVRE VE KENT YAKLAŞIMI

Milletvekili Aydemir, kamu odaklı istişari görüşme ve ziyaretlerinin nihayetinde Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne odaklandı. İl Müdürü Faruk Çelik ve çalışanlardan kurum ve verilen hizmetlere dönük ayrıntılı görüş alış verişinin gerçekleştirildiği etkinlikte kentsel dönüşüm, sıfır atık projesi kapsamında verilen hizmetler ve öngörüler ele alındı.

 
'Taş Medreseli Ülkücüler' buluştu
 
Yoncalık kavşağında 2 araç çarpıştı: 1 yaralı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Zillette umut, hayır, ufuk yoktur’
Bahçeli, ‘Meyvesiz ağaç, susuz dere, hedefsiz ülke, değersiz insan, vatansız ...
AK Parti yol haritasını gençlerle paylaşıyor
AK Parti, 2023 seçim çalışmalarında nüfusun önemli bir bölümünü oluşturan ...
Aydemir sahada dadaşların gündemini paylaştı
Köprüköy, Pasinler ve Horasan saha istişareleri 2’inci etabını tamamlayan ...
 
AK Parti Gençlik Kolları’ndan 'İmza Bir Genç'
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, başlattığı “İmza Bir Genç” kampanyasıyla ...
Erzurum AK Parti sahada
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Selami Altınok, İbrahim ...
AK Parti sahada
Sahada çalışmalarını başlatan AK Parti, yol haritasını hazırladı. Teşkilatlar, ...
 
Aydemir’den ‘Sahada Kamu Buluşması’
Aydemir, ‘Saha Buluşmaları’ programı çerçevesinde yatırımcı kuruluşlar ...
‘Güvencemiz Büyük Türk Milleti’dir’
Bahçeli “2023’e doğru: Aday Belli karar net” mitinglerinin ilkini Cumhuriyetin ...
Aydemir: 'Şehit Aileleri baş tacımız'
AK Parti Milletvekili Aydemir, hafta sonunda saha çalışmalarını Yakutiye ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri