Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Erbaş Hac organizasyonunu değerlendirdi
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Şimşek’ten kayıt dışılıkla mücadele vurgusu
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Ulaşımda dev yatırımlar dönemi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Son iki haftada 75 terörist etkisiz hale getirildi
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
Kurtulmuş: ‘Ecdadın izlerini takip ediyoruz’
HABERLER>SİYASET
8 Eylül 2022 Perşembe - 10:21

Erzurum AK Parti sahada

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Selami Altınok, İbrahim Aydemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Başkan Vekili Fevzi Polat’ın birlikte yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında Köprüköy, Pasinler ve Horasan’da dadaşlarla buluşuldu.

Erzurum AK Parti sahada

AK Parti 2023 seçimleri arifesinde saha çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Erzurum Milletvekilleri Recep Akdağ, Selami Altınok, İbrahim Aydemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Başkan Vekili Fevzi Polat’ın birlikte yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında Köprüköy, Pasinler ve Horasan’da dadaşlarla buluşuldu.

VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

AK Parti ilçe Teşkilatları ve Belediye Başkanlarının da katıldığı ilçe bazlı saha çalışmalarında esnaf, eşraf, muhtarlar ve kanaat önderleriyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştiren AK Parti Heyeti, 2023 seçim çalışmalarında öncelik oluşturacak beklentiler ve öngörüleri tespit etti, ilçe ekonomilerinde ağırlık teşkil eden sektörlerde memnuniyet ölçümleri yaptı.  

SEKTÖREL NABIZ YOKLAMASI

Tarımın öncelik oluşturduğu, termal, doğa, tarih ve kültür, yayla, botanik alanlarını kapsayan turizm çeşitliliğinin yoğunluk kaydettiği, ticaret sektörünün canlı olduğu Köprüköy, Pasinler ve Horasan’da işyerleri, kıraathanelere konuk edilen AK Parti heyeti, tarla, çayır ve harman alanlarında tarım kesiminin nabzını tuttu.

GENÇLİK VE KADIN KESİMİNİN BEKLENTİLERİ

İlçelerde gerçekleştirilen istişare toplantılarında gençlik, kadın kesimine de ağırlık verilirken, ilçe sakinleri görüşlerini dile getirdi; bölge, Erzurum ve ilçe kaynaklı sosyoekonomik gidişata dair tespitlerini sundu, ilçelerin kalkınması odağında yatırım taleplerini aktardı, yürütülen alt ve üstyapı çalışmaları, istihdama yönelik projeler üzerinde beyin fırtınası estirildi.

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLER YAKLAŞIMI

Erzurum’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Köprüköy, Pasinler ve Horasan’da vatandaşlar milli ve manevi değerler ekseninde hassasiyetlerini kaydederken, mukaddesata sadakatin kırmızıçizgilerini oluşturduğunu belirterek, Cumhur İttifakı karşısında yer alan oluşumların bu noktada verdikleri tavizlere karşı oldukları mesajını verdiler.

SİVİL TOPLUMUN ÖNCELİKLERİ

İlçe ekonomilerine yön veren STK’lar, Oda ve Dernek Başkanları ile Muhtarlarla yapılan görüşmelerde, küresel ölçekte baş gösteren krizlerin yansımaları ele alındı; covid19 salgın döneminin özellikle ticaret sektörüne taşıdığı olumsuzlukların giderilmesi kaydında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ufkunda Cumhur ittifakının ortaya koyduğu kararlı ve dirayetli duruşa ve sağlanan başarıya minnettarlık aktarıldı.

MİLLETVEKİLLERİ BİLGİLENDİRDİ

Toplantılarda vatandaşları dinleyen AK Parti Milletvekilleri Recep Akdağ, Selami Altınok, İbrahim Aydemir, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, her toplantıda sunum yaparak, halkın beklentileri odağında Hükümet ve TBMM ekseninde gerçekleştirilen yasama ve yürütme çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundular. İstişari görüşmelerde kırsal alan başta olarak alt ve üstyapı yatırımları, kentsel ve kırsal dönüşüm konularında Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat da programlı çalışmalar ve yürütülen projeler hakkında sunum gerçekleştirdi.

2023 YOL HARİTASI

Her üç ilçede AK Parti Teşkilat yöneticileri ve AK Parti üyelerinin katıldığı parti içi meşveretlerde, ilçelere ait 2023 ufuklu yol haritası ele alındı, öncelikler konuşuldu, sorunlar ele alınarak, ilgili mercilere bildirimlerde bulunuldu.

KÖPRÜKÖY BULUŞMASI

AK Partinin Milletvekilleri Recep Akdağ, Selami Altınok, İbrahim Aydemir, AK Parti İl Başkanı, Mehmet Emin Öz ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat ile Başkanı Rıdvan Aras ve AK Parti İlçe Teşkilat üyelerinin oluşturduğu AK Heyet Köprüköy’de dadaşlarla bir araya geldi. Köprüköy’de halkın verdiği ortak mesaj, ‘2023’de Destan yazacağız. ‘ vurgusuydu.

PASİNLER İSTİŞARESİ

AK Parti Heyetinin programlı saha çalışması kapsamında bir diğer adresi Pasinler’di. Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, AK Parti ilçe Başkanı Gökhan Kanal ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı çalışma düzeyinde esnaf ziyaret edildi, kıraathanelerde Pasinlerli dadaşların tespitleri alındı, beklentiler kaydedildi.

‘HORASAN BÜTÜNÜYLE AK BAKIYOR’

Köprüköy ve Pasinler ilçeleri saha çalışmalarını tamamlayan AK Parti Heyeti daha sonra Horasan buluşmasını gerçekleştirdi. AK Parti İlçe Başkanlığında yapılan istişare görüşmeleri devamında heyet Muhtarlar ve STK yöneticileriyle bir araya gelerek, siyasi ve iktisadi konularda görüş alışverişi yaptı, Muhtarların ilçe kırsalındaki yatırımlara değgin görüşleri kayda geçirildi. AK Parti İlçe Başkanı Recep Karataş ve AK Parti Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı AK Parti Grubu ilçe merkezindeki iş yerlerine konuk edildi. Horasan ziyareti sonrası bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Aydemir sonucu; ‘Horasan bütünüyle AK bakıyor’ vurgusuyla aktardı.

ORTAK MESAJ

Köprüköy, Pasinler ve Horasan ilçesi saha çalışmasında dadaşların verdiği ortak mesaj, ‘Bir dünya lideri olan Cumhurbaşkanımıza, yeni sistem içinde tarihi reformlara imza atan Cumhur ittifakına, Milletvekilleri ve AK Kadrolara minnettarız’  kaydındaydı.

 
Şükrüpaşa’da kavga: 1 yaralı
 
U19 Milli takımı Erzurum’da toplanacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti sahada
Sahada çalışmalarını başlatan AK Parti, yol haritasını hazırladı. Teşkilatlar, ...
Aydemir’den ‘Sahada Kamu Buluşması’
Aydemir, ‘Saha Buluşmaları’ programı çerçevesinde yatırımcı kuruluşlar ...
‘Güvencemiz Büyük Türk Milleti’dir’
Bahçeli “2023’e doğru: Aday Belli karar net” mitinglerinin ilkini Cumhuriyetin ...
 
Aydemir: 'Şehit Aileleri baş tacımız'
AK Parti Milletvekili Aydemir, hafta sonunda saha çalışmalarını Yakutiye ...
Milletvekili Aydemir’den sahada mahalle buluşmaları
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir 5’inci Yasama dönemi Yaz etabı saha ...
Aydın’dan anlatma ve aydınlatma mesaisi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili ...
 
Öz: ‘Türk Milleti destanlar yazan bir millettir’
Öz, “26 Ağustos 1922’de başlayan ve 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da ...
Sekmen’den Zafer Bayramı mesajı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “30 Ağustos; aziz milletimizin ...
Karataş'tan 1071 Malazgirt Zaferi mesajı
Karataş “951 yıldır üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan toprakları; muzaffer ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri