Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
Kurtulmuş’tan yoğun gündem
Kurtulmuş’tan yoğun gündem
Erdoğan, TBMM’deki 23 Nisan resepsiyonuna katıldı
Erdoğan, TBMM’deki 23 Nisan resepsiyonuna katıldı
‘Terörü yok edeceğiz’
‘Terörü yok edeceğiz’
TBMM’de Özel Oturum
TBMM’de Özel Oturum
HABERLER>SİYASET
31 Ağustos 2022 Çarşamba - 12:11

Milletvekili Aydemir’den sahada mahalle buluşmaları

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir 5’inci Yasama dönemi Yaz etabı saha çalışmalarını Palandöken ve Yakutiye ilçeleri mahallelerinde gerçekleştirdi.

Milletvekili Aydemir’den sahada mahalle buluşmaları

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir 5’inci Yasama dönemi Yaz etabı saha çalışmalarını Palandöken ve Yakutiye ilçeleri mahallelerinde gerçekleştirdi. Her iki ilçenin AK Teşkilatlarıyla birlikte halkın nabzını tutan, sosyal ve iktisadi konularda gündemi paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Dadaşların Sayın Cumhurbaşkanımıza olan vefası hizmet ve eser siyasetimize güç kazandırıyor. ‘ dedi

AYDEMİR AK SİYASETİN ÖNCELİKLERİNİ PAYLAŞTI

AK siyaset anlayışının halkın irfan, vicdan ve aklını esas aldığı, hizmet rotasını vatandaşın çizdiği, eser üretmede temel oluşturan ilham ve şevkin halkın gönlünden sadır olan güven ve muhabbetten kaynaklandığını belirten Milletvekili Aydemir, saha çalışmalarını, ‘Dadaşların Sayın Cumhurbaşkanımızın ufkuna koşulsuz bağlılıkları, milli iradenin emsalsiz vefa vurgusudur.’ Sözleriyle özetledi.

AYDEMİR’DEN FARKINDALIK VURGUSU

AK Siyasi anlayışın halkla istişare etmek, gücünü yalnız ondan almak, sorunlarla yüzleşmek, problemlerin hal ve çözümünde halkın aklına teslim olmak gibi bir farkındalığı ifade ettiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Biz hep halkın teveccühü, hakkın tevfikine teslimiz, dedik. Bu ufukta kararlıyız’ ifadesini kullandı.

‘HEMŞEHRİLERİMİZDEN ALLAH(CC) RAZI OLSUN’

Hafta sonu saha çalışmalarında Palandöken ve Yakutiye ilçelerine yoğunlaşan Milletvekili Aydemir, hafta sonunda Palandöken ilçesi Karayolları mevkiindeki esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Milletvekili Aydemir, ‘Esnaf ve halkımızın Dadaşça misafirperverliklere muhatap olduk. Sayın Cumhurbaşkanımıza yürekten muhabbet sunanlar AK Parti kadrolarına itimatlarının da altını çizdiler. Hemşehrilerimizden Allah(cc) razı olsun.’ paylaşımında bulundu.

DADAŞLARIN TAVSİYELERİ

‘Palandöken ilçesi Şehit Erdal Pişken Caddesindeki esnaf ziyaretlerinde bir taraftan, bireysel ve toplumsal taleplere muhatap olduk, öte yandan “2023 zaferi için sıkı çalışın” tembihatlarına… Hemşehrilerimizin her hali güzeldir; vesselam!’ kaydını düşen Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın Dadaş yüreğinde müstesna bir yeri var. ‘ dedi.

AYDEMİR’DEN ÇUKUREVLER İSTİŞARESİ

Palandöken ilçesi Çukurevler bölgesinde kahvehanelerde dadaş masalarına konuk edilen Milletvekili Aydemir, birebir yaptığı görüşmelerde Palandökenlilerin gündeme ilişkin notlarını kaydetti. Aydemir, ‘Kahvehaneler çay ikramının siyasi sohbete lezzet kattığı mekanlar. Palandöken ilçe ziyaretimizde de yol üstündeki kahvehanelerde bu hazzı yaşadık. Hemşehrilerimiz iftihar varakalarımız.’ değerlendirmesini yaptı.

YAKUTİYE ETABI SAHA ÇALIŞMALARI

Palandöken programlı sahada Mahalle buluşmalarının 4’üncü etabını tamamlayan Milletvekili Aydemir saha yoklamalarına Yakutiye ilçesiyle devam etti. AK Parti Yakutiye ilçe Başkanı Recep Aydın

Riyasetinde kaydedilen, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Şahintürk’ün de katıldığı etkinlikte

AK Heyet esnaf ve vatandaşla mülaki oldu.

YILDIRIM TARIMSAL ÖNGÖRÜLERİNİ AKTARDI

Yakutiye saha çalışmalarını kapsamında İlçe Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret eden Milletvekili Aydemir ve beraberindeki AK Heyet Başkan İslam Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle sektöre ilişkin gelişmeleri ele aldı. Başkan Yıldırım görüşmede,  ‘Sayın Cumhurbaşkanımızın Tarım ve Hayvancılığa verdiği desteğin değeri çok yüksek” tespitini aktardı.

KONGRE CADDESİ ESNAFIYLA MEŞVERET

Yakutiye ilçesi Kongre Binası hinterlandındaki esnafı ziyaret ederek, iktisadi gündeme ilişkin değerlendirmeleri alan Milletvekili Aydemir, ‘Hemşehrilerimizin heyetimize dönük muhabbeti ve çalışma şevkimizi teşvik edici yaklaşımlarına teşekkür ediyoruz. ‘ dedi.

TORTUM GARAJI HİNTERLANDI GÖRÜŞMELERİ

AK Parti Heyeti daha sonra Yakutiye İlçesi Kongre Caddesi Tortum Garajı civarındaki esnafla görüştü. Milletvekili Aydemir, ‘Görüşmelerimizde özellikle un ve yem alış verişine dönük paylaşımlar ayrıntılı bilgi sahibi olmamızı sağladı. İlgili kurum amirleriyle yaptığımız görüşmeler ise esnafımızın ayrıntıya muttali olmalarını temin etti.’ dedi..

YAKUTİYE’DE AK MASA BULUŞMASI

Milletvekili Aydemir hafta sonu saha çalışmalarının akabinde AK Parti Yakutiye ilçe Teşkilatı Haftalık olağan toplantısına katıldı. Palandöken ilçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Yakutiye AK Parti Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı yaz dönemi saha çalışmaları değerlendirme ve tespit görüşmesinde katılımcılar ildeki siyaset tansiyon ve gündemine dair kayıtlarını paylaştılar.

 
Erzurumspor, Dal ve Bilazer PFDK’ya sevk edildi
 
Otomobilde silahla öldürülmüş halde bulundu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın’dan anlatma ve aydınlatma mesaisi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili ...
Öz: ‘Türk Milleti destanlar yazan bir millettir’
Öz, “26 Ağustos 1922’de başlayan ve 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da ...
Sekmen’den Zafer Bayramı mesajı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “30 Ağustos; aziz milletimizin ...
 
Karataş'tan 1071 Malazgirt Zaferi mesajı
Karataş “951 yıldır üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan toprakları; muzaffer ...
Erdoğan’ın mektubu Dadaşlara ulaştırıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti’nin kuruluşunun 21. yılı ...
Bahçeli: ‘İnsan hayatı ucuz değildir’
Bahçeli, “Kuşku uyandıran, akılları bulandıran, şaibeleri tırmandıran ...
 
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, İsrail’le normalleşme ...
Bir destek de BBP’den
Destici, "En düşman ülkelerin bile dönem dönem birbirleriyle görüştüklerini, ...
Bahçeli’den Çavuşoğlu’na destek açıklaması
Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri