Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Şimşek’ten OVP açıklaması
Şimşek’ten OVP açıklaması
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
HABERLER>SİYASET
16 Eylül 2022 Cuma - 15:07

Aydemir: ‘Biz eser, muhalefet sorun üretiyor’

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Davanın eser ve hizmet siyaseti, meselelere çözüm odaklı yaklaşımı, yatırımlarla milli iradeye saygı üslubu yerel yönetimlerimizde de en net biçimde tebarüz ediyor' dedi.

Aydemir: ‘Biz eser, muhalefet sorun üretiyor’

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Davanın eser ve hizmet siyaseti, meselelere çözüm odaklı yaklaşımı, yatırımlarla milli iradeye saygı üslubu yerel yönetimlerimizde de en net biçimde tebarüz ediyor. ‘ dedi.

AK BELEDİYECİLİK MODELİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mimarı olduğu AK Belediyecilik modelinin, hayatın her alanını kuşatan, vatandaş memnuniyet ve rızasını öncelik olarak kaydeden bir yerel yönetim reformu olduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, ‘Rutin hizmet anlayışını aşan, tüm olgularda kendini gösteren ‘Sosyal Belediyecilik’ AK yaklaşımdır. ‘ kaydını düştü.

VEFA VE SADAKAT EKSENLİ YAKLAŞIM

Yerel Yönetimde AK Modelin vefa ve sadakat eksenli olduğu, halka hizmetin Hakka hizmet olduğu gerçeğini teslim ve ifade ettiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, ‘AK Belediyeler, Cumhur İttifakı yönetimindeki yerel yönetimler halkın her beklenti ve öngörüsüyle proje oluşturarak, bunu eser siyaseti içinde yatırımla tescil ediyor. ‘ dedi.

MUHALFETİN YEREL YÖNETİMDEKİ BAŞARISIZLIĞI

Muhalefete mensup partilerin yönettiği belediyelerin sorun yumağı içinde olduğu, özellikle İstanbul, Ankara gibi metropollerde belediyelerin halka hizmete yönelik eylem yerine söyleme yoğunlaştığı, halkın taleplerinin demogoji yaklaşımıyla ele alındığını aktaran Milletvekili Aydemir, ‘AK Belediyelere, Cumhur ittifakınca yönetilen belediyelere bakanlar, bu gerçeğin farkındadır. Biz eser, onlar ise sorun üretiyor. ‘ ifadesini kullandı.

AYDEMİR’DEN YEREL YÖNETİM İSTİŞARESİ

AK Parti Milletvekili Aydemir saha çalışmaları kapsamında Büyükşehir ve Palandöken Belediyelerini ziyaret ederek, yerel yönetim eser siyaseti kaydında istişarelerde bulundu, sahada kendilerine yansıtılan beklenti ve talepleri sundu.

AYDEMİR BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ

Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Büyükşehir Başkanı Mehmet Sekmen’le görüşen Milletvekili Aydemir, sahadan yansıyan Büyükşehir hizmetlerine ilişkin vatandaş memnuniyetini paylaştı, esnaf, kurum ve vatandaş ziyaretlerindeki belediye çalışmalarına ilişkin tespitleri aktardı, her alanda yürütülen hizmet seferberliğine minnettarlığını kaydetti.

AYDEMİR’İN DEĞERLENDİRMESİ

AK Dönem ile birlikte belediyelerin yalnızca yol, su kanal ve ulaşım kaydından sıyrılarak, turizm, spor, tarım, enerji, ticaret ve hizmet sektörleri başta olarak diğer yaşamsal sektörlerde de hizmet sunduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Bu, halkın emrinde olarak onların yaşamını kuşatan her alanda hizmet vermek anlayışıdır. ‘ dedi.

AK MODEL VE ŞEHİR HATIRALARINA SAYGI

AK Belediyeciliğin insana ve dolayısıyla şehirlerin hatıra, tarih ve müktesebatına saygıyı içerdiğine dikkat çeken Milletvekili Aydemir, Erzurum’da kentsel dönüşümde kaydedilen başarıyı dile getirdi, tarihi ve turizm alanlarında ihya ve çevre çalışmalarına dikkat çekti.

AYDEMİR BAŞKAN SUNAR’LA BİR ARAYA GELDİ

Sahada yerel yönetim istişaresi çalışmasına devam eden Milletvekili Aydemir, Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar ile bir araya geldi. Palandöken Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Aydemir, Başkan Sunar ile yaptığı görüşmelerde, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinden yansıtılan şükran duygularını aktardı, talepleri de not düştü.

PALANDÖKEN BELEDİYESİNE ÖVGÜ

Erzurum kaydında ilçe belediyelerinin muhalefet yönetimindeki Büyükşehir Belediyelerinin bile gıpta ile baktığı hizmet ve eser üretimi gerçekleştirdiğine işaret eden Milletvekili Aydemir, Palandöken ilçesinde gerçekleştirilen sosyal belediyeciliğin örnek düzeyde olduğu, vefa gurupları ve PALTİM gibi oluşumlarla Palandökenlilere hizmet verildiğini belirtti.

PALANDÖKEN BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT YAKLAŞIMI

Palandöken Belediyesi tarafından kaydedilen çevre çalışmaları ve sıfır atık yaklaşımından övgü ile söz eden Milletvekili Aydemir, ilçe bazında faaliyet veren Kültür, Sanat ve Eğitim merkezlerinin özellikle kurslar saikiyle iş edindirme kaydında istihdama katkı sunduğunu bildirdi.

AYDEMİR’DEN YAKUTİYE BAZLI TARIMSAL YATIRIMLAR İSTİŞARESİ

Milletvekili Aydemir saha çalışmaları düzeyinde Yakutiye Tarım İlçe Müdürlüğünü ziyaret etti.  İlçe Tarım Müdürü Nevra Küzeci ve kurum yöneticileriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir,  ilçedeki tarım ve hayvancılığa dönük gelişmelerin seyrini ele aldı, bölge bazlı tarımsal desteklerin üretime yansıtılması odağında kayıtlar düştü.

 
Güney Koreli yüzücüler Erzurum kampında
 
TDED’den liseli öğrencilere hediye
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurtulmuş: AK Parti 85 milyon kişinin partisidir
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “AK Parti yerli ve milli ...
'Türkiye Bölgenin sigortası'
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, “Yunanistan'ın son zamanlarda ...
Kılıçdaroğlu’nun gafı gündem oldu
Sakarya'da partisinin grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal ...
 
Bahçeli: ‘Ermeni saldırılarını lanetliyoruz’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaptığı ...
Yıldırım: 'Türkiye’yi bölünmüş yollarla donattık'
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, “20 yıl çalışırken hep şunu ...
Aydemir: ‘Ahilik terbiyesi milli duruşumuzdur’
Aydemir, "Ahilik İslam Dininin naslarına ölümüne dikkat, Türk töre ve ...
 
Milletvekili Aydemir’den kamu istişaresi
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir saha çalışmaları kapsamında il kamu ...
‘Zillette umut, hayır, ufuk yoktur’
Bahçeli, ‘Meyvesiz ağaç, susuz dere, hedefsiz ülke, değersiz insan, vatansız ...
AK Parti yol haritasını gençlerle paylaşıyor
AK Parti, 2023 seçim çalışmalarında nüfusun önemli bir bölümünü oluşturan ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri