Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
Erzincan yolunda trafik kazası: 2 yaralı
Erzincan yolunda trafik kazası: 2 yaralı
Erzurum şehidini uğurladı
Erzurum şehidini uğurladı
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
Erdoğan’dan Filistin’e destek mesajı
HABERLER>SPOR
22 Nisan 2013 Pazartesi - 08:46

Umut son iki haftada

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta deplasmanda Altınordu karşısında 2-1 önde götürdüğü maçtan beraberlikle ayrıldı.

Umut son iki haftada

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta deplasmanda Altınordu karşısında 2-1 önde götürdüğü maçtan beraberlikle ayrıldı. 2-2 biten maçın sonrasında Mavibeyazlı ekip 58 puanla altıncı sıraya inerken, Büyükşehirbelediyespor’la aynı puanda olan, averajı daha yüksek bulunan Gümüşhanespor ise beşinci sıraya çıktı.
BÜYÜKŞEHİR’İN MAÇ KADROSU
Sacit Keşkek, Erman Yardımcı ve Turhan Akbaş’ın hakem üçlüsünün yönettiği, Seser Tuna’nın dördüncü hakem, Cengiz Baykuş’un gözlemci ve Önder Karaman’ın temsilci olara görev yaptığı maça Büyükşehir Belediyespor İlker Günay, Zafer Doğan, Samet Altuntaş, İsmail Türkaslan, Erdinç Pekgöz, Fatih Gültekin, Oktay Gümüş, Muhammed Emin Bakan, Ekrem Sütçü, Güner Okay, Kemal Akbaba  
kadrosuyla çıktı. Gürcan Yücelik, Muhammet Fettahoğlu, Turan Ekici, Fatih Arat, İsmail Aslan, Ahmet Baykal, Emrah Bayram ise yedekler arasında yer aldı.
 ALTINORDU’NUN MAÇ KADROSU
Ev sahibi Altınordu ise maça Ramazan Evren Üstündağ, Gökhan Yılmaz, Yusuf Büküşoğlu, Özkan Toprak, Arif Morkaya, Halil İbrahim Tuna, Doğan Ateş, Efe Karaoğlu, Ozan Sol, Gökhan Gümüşsu, Sinan Osmanoğlu7nun oluşturduğu 11 ile başladı. Kırmızı Lacivertli takımda Hasan Çelebi, Murat Cömert, Engin Güngör, Emre Doğan, Mehmet Mert Özkaptan, Arda Demiral, Furkan Tuşik 18 kişilik kadroda yedek olarak yer buldu.  
HIRSLI BAŞLADIK AMA…
Maça oldukça hırslı başlayan Büyükşehir Belediyespor kendi atağından dönen topta Gökhan Güneysu’nun 2’inci dakikada attığı golle geriye düştü. 0-1. Gol sonrasında panik yaşayan Büyükşehir Belediyespor, maçın ilk çeyreklik diliminde ev sahibi ekibin ataklarını orta sahada kesti. Kemal Akbaba ilk 15 dakikada yakaladığı fırsatı gole çeviremedi. Büyükşehir Belediyespor’un beklediği gol 45’inci dakikada Güner Okay’la geldi. İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.
GALİBİYETİ BULDUK, KORUYAMADIK
Maçın ikinci yarısına değişiklik yapmadan çıkan mavibeyazlı ekip, oyunu altınordu sahasına yoğunlaştırdı. Kemal akbaba ve Güner Okay’la gol pozisyonlarına giren mavibeyazlı ekip, 54’üncü dakikada Oktay Gümüş’ün attığı golle öne geçti:2-1. Gol sonrasında skoru koruma düşüncesiyle defans yapan Büyükşehir Belediyespor kontrataklarla gol aradı. 69’uncu dakikada Engin Güngör ev sahibi ekibin beraberlik golünü kaydetti:2-2.
FATİH BİTİME ÜÇ DAKİKA KALA OYUNA GİRDİ
Gümüşhanespor maçından gelen gol haberi Büyükşehir Belediyespor’u tetiklese de mavibeyazlı ekip gol yollarında başarılı olamadı. Maç’ın 80’inci dakikasına kadar oyuncu değiştirmeyen Taşkın Güngör, galibiyet için 80’inci dakikada iki değişiklik yaparak Oktay Gümüş’ün yerine Muhammed Fettahoğlu, Kemal Akbaba’nın yerine ise Ahmet Baykal’ı oyuna soktu. Maçın 87’inci dakikasında ise Güner Okay yerini Fatih Arat’a bıraktı. Kalan bölümlerde gol olmayınca maç 2-2 beraberlikle tamamlandı.
Büyükşehir Belediyespor-Altınordu maçı oldukça centilmen bir havada geçti. Mavibeyazlı ekipte hiçbir futbolcu kart görmezken, Altınordu’dan Ozan Sol ve engin Güngör sarıkartla cezalandırıldı. Maçın hakemleri ise başarılı bir yönetim sergiledi.
GÜNGÖR’ÜN AKBABA TERCİHİ
Büyükşehir Belediyespor’un gol ayaklarından olan ve oynadığı maçlarda 7 gol kaydeden Fatih Arat’ın ilk 11’de yer bulmaması, onun yerine cezalı olduğu için bir hafta oynamayan Kemal Akbaba’nın tercih edilmesi taraftarlarca garip bir tercih olarak değerlendirdi. Golcü tercihini hep Kemal Akbaba’dan yana kullanan Güngör’ün maçın kalan üç dakikasında Fatih Arat’ı gol ümidiyle sahaya sokması ise bir çelişki olarak algılandı.
GÜMÜŞHANESPOR MAÇI BURUKLUĞU
Maç sonrasında lider altınordu karşısında bir puan alarak, play off ümidini kalan iki haftaya taşıyan Mavi beyazlı ekipte, Gümüşhanespor maçı sonucu burukluk yarattı. Bir puana sevinemeyen mavibeyazlı oyuncular, maçı izleyen gurbetteki dadaşlar tarafından alkışlanırken, futbolcular bu hafta oynayacakları Darıca Gençlerbirliği maçından galip ayrılmak için soyunma odasında söz verdi.
ERZURUM’DA HEYECAN DORUKTAYDI
Büyükşehir’in Altınordu maçı sürecinde Erzurum’da da büyük bir heyecan yaşandı. Bir yandan Gümüşhanespor maçının skorunu almaya çalışan Büyükşehir Belediyespor taraftarı diğer yandan da izmir’den gelecek haberi bekledi. ERZURUM Gazetesi Web sitesinden canlı skorla maçı takip eden taraftarlar, bir puana sevindi, Gümüşhanespor’Un deplasmandan galip ayrılmasına ise üzüldü.
32’İNCİ HAFTA DEĞERLENDİRMESİ
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 32’inci hafta maçlarında 30 gol kaydedildi. 5 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 3 maçta deplasman takımları üç puan elde etti, bir maç da berabere sonuçlandı. Gollü geçen haftada 4 maç 2-0’lık sonuçla bitti, 2 maç ta 3-2’lik skorla tamamlandı. Haftanın en kazançlı takımı Oyak Renaultspor’u deplasmanda 2-1 yenen Gümüşhanespor oldu.
KEÇİÖREN VE BÜYÜKŞEHİR PUAN VERDİ
32’inci hafta maçlarında Play Off için yarışan Kahramanmaraş Belediyespor kendi evinde Diyarbakırspor’u 2-0’lık sonuçla geçerken, Keçiörengücü kendi evinde Çorum Belediyespor’a 3-2 mağlup oldu. Liderliği Altınordu’ya kaptıran ve play offa kalması garantileşen Darıca Gençlerbirliği Yozgat deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.
HAFTANIN PUAN SIRALAMASI
32’inci hafta maçları sonunda Altınordu 75 puanla liderliğini sürdürdü. Deplasmandan galip ayrılan Darıca Gençlerbirliği puanını 69’a çıkarark ikinci sırada yer alırken, evinde kaybeden Keçiörengücü 63 puanla üçüncü sırada kaldı. Diyarbakırspor’u kolay geçen Kahramanmaraş Belediyespor 62 puanla dördüncü, Oyak Renaultspor deplasmanından galip ayrılan Gümüşhanespor beşinci sırayı paylaşırken, Gümüşhanespor’a göre averajiı düşük olan Büyükşehir Belediyespor 58 puanla altıncı sıraya geriledi.
33’ÜNCÜ HAFTA MAÇLARI
Altınordu deplasmanından bir puanla dönen Büyükşehir Belediyespor gelecek hafta kendi evinde gurup ikincisi Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak. Mavibeyazlı ekiple soluk soluğa play off mücadelesi veren Gümüşhanespor ise düşme potasına inen Isparta Emrespor’la evinde oynayacak. Keçiörengücü Kocaelispor deplasmanında puan mücadelesi verecek, Kahramanmaraş Belediyespor ise matematiksel olarak ligde kalma şansı bulunan Elazığ’la deplasmanda zorlu bir mücadele verecek.
MAÇIN KARNESİ
STAT: Atatürk
HAKEMLER: Sacit Keşkek xx, Erman Yardımcı xx, Turhan Akbaş xx
ALTINORDU: Ramazan xx, Yusuf xx, Efe xx, Sinan xx, Gökhan Yılmaz xx, Arif xx, Doğan xx, Özkan xx (Mert dk. 77 x), Halil İbrahim xx (Emre dk. 46 xx), Ozan xx, Gökhan Gümüşsu xx (Engin dk. 30 xx)
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: İlker xx, Fatih xx, Muhammed xx, Zafer xx, Doğan xx, Samet xx, İsmail xx, Erdinç xx, Oktay xx (Muhammet dk. 77 x), Ekrem xx, Güner xx (Fatih dk. 87 ?), Kemal xx (Ahmet dk. 77 x),
GOLLER: Gökhan Gümüşsu (dk. 3), Engin (dk. 70) (Altınordu), Güner (dk. 45+2), Oktay (dk. 56) (Erzurum Büyükşehir Belediyespor)
SARI KARTLAR: Ozan Sol, Engin Güngör (Altınordu)

 
Hata düzeltildi
 
‘Bu muhabbet hiç bitmesin’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
32. haftanın hakemleri açıklandı
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un İzmir’de oynayacağı Altınordu maçını ...
Dört attık, dört yedik
A2 Ligi 3’üncü Klasman gurubunda yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ...
Umuda 270 dakika....
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bitime ...
 
Palandöken'den voleybol başarısı
2013 Voleybol sezonu Deplasmanlı Bölgesel Lig finalleri bugün oynanan ...
Topaloğlu'ndan güreş değerlendirmesi
Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, Şehit Polis Yücel Gür Güreş turnuvasında, ...
Play off yolunda 3 zorlu sınav
Kendi evinde verdiği sürpriz puanlar, deplasmanda son dakikada kaybedilen ...
 
85'inci dakikada yüzümüz güldü
Büyükşehir Belediyespor oldukça zorlandığı Isparta Emrespor Maçından 85’inci ...
Haftanın hakemleri açıklandı
Büyükşehir Belediyespor’un bu hafta kendi sahasında oynayacağı Isparta ...
168'inci yıl coşkusunu paylaştılar
Oltu İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Taekwondo sporcuları 10 Nisan Polis Bayramı ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri