Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
Koca’dan istihdam müjdesi
Koca’dan istihdam müjdesi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
HABERLER>SAĞLIK & YAŞAM
6 Ocak 2024 Cumartesi - 02:36

Öz, Zafer medya grubunu ziyaret etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı, Medya Tanıtım Başkanı Muhammet Karaca ile Zafer Medya Grup, Milletin Sesi Gazetesi, 25Flaş Haber Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak’ı ziyaret etti.

Öz, Zafer medya grubunu ziyaret etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı, Medya Tanıtım Başkanı Muhammet Karaca ile Zafer Medya Grup, Milletin Sesi Gazetesi, 25Flaş Haber Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak’ı ziyaret etti.

'Profesyonel ekiplerimizle hizmet veriyoruz'

Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, 1984 yılından bu yana kalitede anlayışından taviz vermediklerini, modern teknolojisi ile sektöründe Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz Bölgesi’ne hizmet ettiklerini ifade etti. Barlak,'‘Erzurum 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 bin metrekare kapalı alanda faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Üstün tasarım alt yapısı ve aralıksız devam eden farklı çizgi arayışı ile hizmetlerinden taviz vermeyerek son modern donanımlı ekipmanlarımızı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin hizmetine sunuyoruz. Üretim ve tasarım departmanlarını ayıran organizasyon yapısı ile hizmetlerinde çeşitliliği amaç ediniyoruz. Son modern teknoloji ürünü 5 renk artı lak ofset makinesi ile bölge illerine hizmet veriyoruz. Üretim ve tasarım tesislerimizde toplamda 100'ün üzerinde personel istihdam ediyoruz. Teknolojiyi takip edip tüm imkânlarını Erzurum’a taşıma gayretinde müşterilerimize çözüm odaklı hizmet veriyoruz. Profesyonel ekibimizin logo, katalog, afiş, kitap, dergi, kutu, ambalaj, gazete, web sayfası e-ticaret çözümleri gibi çalışmalarımızla Erzurum ve bölgeye her zaman en iyiyi kaliteli hizmeti yapma gayretindeyiz. ” dedi.

 

Öz,‘Barlak ailesini, zafer ofset çalışanlarını tebrik ediyorum’

Erzurum'da teknoloji üstü böyle bir tesisin kurulumu ile hizmet vermesinden son derece mutlu olduğunu ifade eden Milletvekili Mehmet Emin Öz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin modern baskı tesislerini Erzurum'a kazandıran Zafer Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak'a teşekkkür eden Milletvekili Öz,'Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz Bölgesinde şu ana kadar teknolojik anlamında büyük ve tam donanımlı Erzurum Zafer Medya Ofset Baskı Tesislerinde çekirdekten yetişen makina başında alın teri döken emektar çalışan işçilerimizi tebrik ediyorum. Özverili çalışmalarıyla zaman içinde Zafer Medya'nın çatısı altında başarı bayrağını yükseltmişler. Birlikte çalışanlarıyla bir aile gibi olmuşlar. Tesisiler çok güzel bir noktaya gelmiş. Böylesine donanımlı baskı tesisleri bölgeye iş istihdamı kazandıran işyeri sahibi Metin Barlak’a Mehmet Barlak, Selahattin Barlak kardeşlere, emeği geçen çalışan personellerini tebrik ediyorum. Allah’tan bereketli kazançlar nasip etmesini temenni ediyorum. Bizim daha çok üretmemiz lazım, daha çok çalışmamız lazım. Ülkemiz daha iyi bir yere gelecekse her birimizin bu çorbada bir tuzumuz olacak ki amaçlarımıza ulaşalım. Ülkemizin marka değerini yükselterek, kaliteli, sürdürülebilir, yenilikçi üretim ve güvenilir tedarikçi kimliğimize katkı sunarak ekonomik büyümenin önünü açan tüm firmalarımızı tebrik ediyorum. Hem iş istihdamı açısından hem de firmalarımızın, markamızın üretimi artırmak ve güçlendirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın liderliğinde üretim ve istihdamla birlikte Türkiye'nin daha güçlü büyümesine, kalkınmasına her zaman önceliğimiz olacaktır. Emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum’ dedi.

 
'Kavut', yüzlerce yıllık gelenek
 
Artvin-Erzurum karayolu ulaşıma açıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Varan’dan kıtlama çay uyarısı
Doğu Anadolu Bölgesi'nde sık görülen yemek borusu kanserine kıtlama olarak ...
Ören: ‘Tıp bir bilim ve aynı zamanda bir sanattır'
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından, Sürekli Tıp Eğitim Toplantıları ...
Vali Çiftçi’ye ulaşım brifingi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.
 
Öz, Kent Konseyi’ni ziyaret etti
AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Erzurum Kent Konseyi Başkanı ...
Arızalı Gürcistan uçağı parçalanarak taşındı
Erzurum'da arızalı Gürcistan uçağı, 12 yıl sonra parçalanarak aprondan ...
ATAUNİ’den psikolojik rehberlik hizmeti
Toplumun psikolojik ihtiyaçlarına daha fazla katkı sağlamak amacıyla, ...
 
ESTP'den İran Başkonsolosu’na ziyaret
Kısa adı ESTP olan Erzurum Sivil Platformu Filistin’e destek yürüyüşleri ...
‘Her zaman kalbimizdesiniz’
Devlet korumasındaki çocuklar, Mehmetçiğe yazdıkları mektuplarla hem yeni ...
Koca: ‘Çok daha iyisini yapmaya çalışacağız’
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2023 yılı sağlık alanında yapılan hizmet verilerini açıkladı.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri