Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
Yiğit Danıştay Başkanlığına yeniden seçildi
ASHB’den bir ilk
ASHB’den bir ilk
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
Tekin’den öğretmen ataması açıklaması
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
‘TBMM hürriyet mücadelesinin sembolü’
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
Erdoğan’dan vicdan ve kararlılık vurgusu
HABERLER>BÖLGE
26 Nisan 2022 Salı - 10:30

Oltu Vali Memiş’i ağırladı

Vali Okay Memiş, Oltu’da Aslanpaşa Camii bahçesinde Kur’an Kursu öğrencileriyle iftarda bir araya geldi. İftar Öncesi Oltu OSB’yi ziyaret eden Erzurum Valisi Okay Memiş yapımı devam eden fabrikalar hakkında bilgiler alırken fikir alışverişlerinde bulundular.

Oltu Vali Memiş’i ağırladı

Vali Okay Memiş, Oltu’da Aslanpaşa Camii bahçesinde Kur’an Kursu öğrencileriyle iftarda bir araya geldi. İftar Öncesi Oltu OSB’yi ziyaret eden Erzurum Valisi Okay Memiş yapımı devam eden fabrikalar hakkında bilgiler alırken fikir alışverişlerinde bulundular.

Daha sonra iftar için Oltu Aslanpaşa Camii bahçesinde Kur’an Kursu öğrencileriyle iftarda bir araya gelen Vali Okay Memiş, öğrencilere elleriyle yemek doldurdu.

İftar öncesi kuran kursu öğrencilerinden Yusuf Arda Turan Kuran-ı Kerim okudu. Daha sonra açılış konuşmasını İl Müftüsü Şahin Yıldırım yaptı.

Öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Vali Memiş, ‘Sizleri çok sevdiğimi ifade ederek sözlerine başlamak istiyorum. Allah ilminizi, zekanızı artırsın. Kur'an-ı Kerim'i okumak bir hafız olarak ezberlemek hiç kolay değildir. Herkese nasip olacak bir şey de değildir. Sevgili evlatlarımız sizler hafızlık belgesinin yanında okullarınıza da devam edeceksiniz. Pozitif bilimlerinde derslerini alacaksınız. Son hak din Cenabı Allah'ın bizlere göndermiş olduğu Kur'an-ı Kerim'i bilmek çok değerli. Bunun Arapçasını ve Türkçesini bilmeniz de ayrıca çok değerli. Eş zamanlı olarak fizik, kimya, biyoloji, coğrafya, matematik, İngilizce, tarih, gibi her alanda dersler alacaksınız. Sonuçta doktor, öğretmen, mühendis, vali, kaymakam, hakim, savcı, subay, polis olacaksınız. Hangi mesleği istiyorsanız yapabileceksiniz. Sizin diğer insanlara bir artınız olacak. İslam dinimizin bütün kurallarını da çok iyi bir şekilde bilip hayatınıza devam edeceksiniz. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, tamamına erdirsin inşallah. Oltu benim çok sevdiğim bir ilçedir. Burada hayallerimiz var. Hemen hemen hepsini yaptık. Biliyorsunuz OSB'yi devraldık. 7-8 fabrika yaptık. İnşallah daha da arttırıp devam edeceğiz. En az 5 bin istihdam hedefliyoruz. Oltu'da bu çok önemli bir proje ve hepsi de somut projeler. İnşallah göreceksiniz hep birlikte açılışlarını da yapacağız. Devletin bize gönderdiği kaynakları istihdam projelerinde harcıyoruz. Fabrika yapma derdindeyiz. Tarıma, hayvancılığa, turizme önem veriyoruz. Bu işler yaparken de tabii ki Sayın Cumhurbaşkanımızdan destek arıyoruz. Onların bize sağladığı kaynaklarla bu projeler yapıyoruz. Yine bakanlarımız, Erzurumlu milletvekillerimizin destekleriyle bu hizmetleri sizlere sağlıyoruz. Oltu'ya daha iyi hizmetler yapmak için çaba içindeyiz’ diye konuştu.

İftar programına Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Şimşek, İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Erkan Macvit, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Oltu İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ethem Gökboğa, Oltu İlçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğanoğlu, Erzurum Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Fuat Demir, Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Eftal Gülcü, din görevlileri ve Kuran kursu öğrencileri katıldı.

 
Erzurum şubat ayı kredi verileri açıklandı
 
Vali Memiş Küçük Berat’ı sevindirdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
104 yıldır dinmeyen acı
Erzurum’un Alaca Mahallesinde Ermenilerin yaptığı zulmün acısı dinmiyor. ...
Palandöken’de İlk İftarım Çocuk Şenliği
Palandöken Belediyesi tarafından Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi Spor ...
Oltulular milli coşkuda buluştu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Oltu’da bir takım ...
 
Şenkayalılar 23 Nisan coşkusunu paylaştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenkaya’da büyük coşkuyla kutlandı.
ESKİ dua aldı
Tekman ilçesinde mahallede yaşanan su sıkıntısı ESKİ ekiplerinin zorlu mücadelesi sonucu giderildi
Tortum MYOdan ‘10 köy okulu kardeşliği’ projesi
Tortum Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin oluşturduğu “Girişimci Gençlik ...
 
Rektör Kızılay Erzurum başarısını ödüllendirdi
Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, bilim, sanat ...
Aziziye’de çocuklar işbaşı yaptı
Aziziye Belediyesi‘ndeki tüm birimlerde çocuklar görev aldı.
Tunceli - Erzincan karayolunda heyelan
Tunceli-Erzincan kara yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle yol bir ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri