Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SİYASET
18 Nisan 2022 Pazartesi - 00:20

Milletvekili Aydemir Mescid-i Aksa saldırısını telin etti

Aydemir İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa'da ibadet eden Müslümanlara yönelik müdahalesine sert tepki vererek, ‘Zalimleri, Müslüman kardeşlerimize zulmü reva görenleri telin ediyoruz. Bu duruma sessiz kalan insanlık vicdanını uyanmaya çağırıyoruz' dedi.

Milletvekili Aydemir Mescid-i Aksa saldırısını telin etti

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa'da ibadet eden Müslümanlara yönelik müdahalesine sert tepki vererek, ‘Zalimleri, Müslüman kardeşlerimize zulmü reva görenleri telin ediyoruz. Bu duruma sessiz kalan insanlık vicdanını uyanmaya çağırıyoruz. ‘ dedi.

İSRAİL ZULMÜN DEVLETLEŞMİŞ HALİNİ RESMEDİYOR

Milletvekili Aydemir, ‘İsrail zulmün devletleşmiş halini resmediyor. Mescid-i Aksa’da müslüman kardeşlerimize reva görülen vicdansızlık kabul edilemez. İsrail Güvenlik güçlerinin rer Ramazan ayında  Mescid-i Aksa ve orada ibadet eden Müslümanlara karşı sergilediği şiddeti nefretle karşılıyor, bu zulmün bitmesi için insanlık vicdanının uyanmaya davet ediyoruz. ‘ çağrısında bulundu.

‘HESABINI VERECEKLER’

Aydemir, İsrail'in, Müslümanlara ramazan ayında zulüm yapmak için fırsat kollar bir hali olduğunu ifade etti. İsrail'i kınayan Milletvekili Aydemir, İsrail'in insan diye bir derdinin olmadığını ve yaptıklarının hesabını vereceğini belirtti.

AYDEMİR BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

AK Parti Milletvekili Aydemir TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında siyasi ve ekonomi gündemini yorumladı, Turizm Haftası dolayısıyla Erzurum’un turizm değerlerini gündeme getirerek, herkesi yaz aylarında Erzurum’u görmeye, değerleriyle buluşmaya davet etti.

AYDEMİR EKONOMİYİ YORUMLADI

Milletvekili Aydemir, basın toplantısında Ziraat Bankasının faizsiz kredi uygulamasını, dış ticareti desteklemek amacıyla sunulan 150 Milyarlık kaynağı dile getirdi. Muhalefetin içine düştüğü açmazı konu edinen Milletvekili Aydemir, Davutoğlu ve Karamollaoğlu’nu eleştirdi.

KARAMOLLAOĞLU’NA TEPKİ

SP Lideri Karamollaoğlu’nun 3. İttifak açıklamalarını soran gazeteciye “Belli ki ortaklarından zılgıt yemiş” diyen Milletvekili Aydemir, “Karamollaoğlu Saadet Partililerin düşüncelerini değil, Cumhurbaşkanımıza olan bireysel düşmanlığını yansıtıyor” değerlendirmesinde bulundu. Ahmet Davutoğlu’nun Diyarbakır’da Binali Yıldırım’a dönük iddialarını soran muhabire yanıt veren Milletvekili aydemir, “Bu iftiralar başbakanlık yapmış birine yakışmıyor” kaydını düştü.

MİLLET İTTİFAKI DARMADAĞIN OLACAK

Milletvekili Aydemir, Millet İttifakı'nın 2023'e kadar darmadağın olacağını, şimdiden bunun ucunu görebildiklerini söyledi. Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AK Parti ve Cumhur ittifakının millet adına siyaset yaptıklarını, milletin de bunu bildiğin ve hakkı teslim edeceğinden asla şüphe duymadıklarını i ifade etti.

‘GERÇEKLER ORTADA’

Muhalefetin bunu ne kadar çarpıtmaya çalışırsa çalışsın, gerçeğin bu olduğunu dile getiren Milletvekili Aydemir, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili çok sayıda isim zikredildiğini anımsattı. "Garip olan, çok aleni biçimde kendi içlerinde kavga ediyorlar." diyen Aydemir, "Yayınlarıyla da içine düştükleri komik hali toplum nezdinde ortaya koyuyorlar. Şimdi Mansur Yavaş'ın aleyhine yayınlar yapılıyor. Bunlarda samimiyet, içtenlik yok. Millet, defterlerini dürmek için 2023'ü bekliyor." değerlendirmesinde bulundu.

‘BUNLARDA SAMİMİYET YOK’

Aydemir, bir gazetecinin, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun, "üçüncü bir ittifak olabilir" açıklamasını, daha sonra "ittifak içinde ittifak" şeklinde düzelttiğini hatırlatması üzerine, şunları kaydetti: "Bunlarda bir netlik yok, samimiyet yok. İttifak yapmışlar sözüm ona ama ittifak içinde ittifakçıklar var zaten. Malumu ilan ettikleri gibi bir hal ortaya çıkmış. Sonra fırça yemiş ki düzeltme gereği duyuyor. Bunların ittifakı bir defa asgari müşterek bile ifade etmiyor. 28 Şubat döneminde CHP'nin, şimdi Karamollaoğlu'nun iddiacısı olduğu davaya yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Buna rağmen CHP'yi kucaklayan bir tarz, bana göre Saadet Partilileri değil sadece ve sadece Karamollaoğlu'nu ifade ediyor. Karamollaoğlu'nun da Sayın Cumhurbaşkanı'na bireysel düşmanlıktan kaynaklanan bir tarzı var. Millet İttifakı 2023'e kadar darmadağın olacak, şimdiden bunun ucunu görebiliyoruz."

‘SÖYLEDİKLERİ İFTİRA’

Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu'nun "Geçmişte itiraz etmeseydim benim başbakanlığım gitmezdi ve benden sonraki Başbakan gibi milyarlarıma milyarlar katardım." açıklamasına ilişkin değerlendirmesinin istenmesi üzerine Aydemir, "Bunu, çok ayıp açıklamalar olarak görüyorum. Ayrıştığınız yere dönük bu neviden ispata ihtiyaç duyan isnatlar, başbakanlık yapmış birine yakışmayacak iddialardır. Bunlar ispatlanmamış, iftira mahiyeti taşıyan iddialardır." dedi.

AYDEMİR’DEN ERZURUM’A DAVET

Milletvekili Aydemir’in basın toplantısının ana gündeminde yine Erzurum vardı. Milletvekili Aydemir, Erzurum’un tarih, kültür, inanç, mistik, doğa, yayla, botanik, termal, sağlık başta olarak tüm turizm çeşitlerini barındıran bir değerler bütünü olduğunu vurguladı.  Milletvekili Aydemir, ‘Erzurum’un her ilçesi, her mahallesi İlhanlı, Saltuklu, Selçuklu, Osmanlı dönemlerinin eserleriyle donalı. İnanç Turizminde ilimiz adeta bir turizm hazinesi. Ramazan Şehri olarak nam salan Erzurum mistik turizmin başşehri. Doğası, temiz havası ve termal kaynaklarıyla Sağlık Turizminde değişmez adres. Herkesi bu nimetlerden yararlanmaya davet ediyoruz. ‘ dedi.  

 
Erzurum tahsilat oranında 2’inci sırada
 
MHP’den Aziziye çıkarması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çelik: 'Türkiye güçlü bir ara bulucu'
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye’nin dış politikalardaki başarısının ...
Çavuşoğlu:'Dünyada en çok misyona sahip 5. ülkeyiz'
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna-Rusya arasında süren savaşın ...
Milletvekili Aydemir: ‘Vefa, alameti farikamızdır’
Aydemir, ‘Biz vefa üzerine hareket eden bir davanın mensuplarıyız. Hiçbir ...
 
AK Gençler iftarda buluştu
AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkeze Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Erzurum’da ...
Aydemir DAP BKİ projelerini gündeme taşıdı
Küresel ekonomik sorunlara rağmen Türkiye’nin eser siyasetinden taviz ...
Yayman’dan Dezenformasyon Yasası açıklaması
Yayman, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ın Cumhurbaşkanlığı ...
 
Sekmen Karaçoban’a çıkarma yaptı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’un Karaçoban ilçesine çıkarma yaptı.
AK Parti, Bankacılık Kanunu ile ilgili kanun teklifi verdi
AK Parti Bankacılık Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair ...
Aydemir Mahallebaşı esnafının nabzını tuttu
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, Ramazan Ayı Erzurum Alan çalışmasının ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri