Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
Kurtulmuş’tan yoğun gündem
Kurtulmuş’tan yoğun gündem
Erdoğan, TBMM’deki 23 Nisan resepsiyonuna katıldı
Erdoğan, TBMM’deki 23 Nisan resepsiyonuna katıldı
‘Terörü yok edeceğiz’
‘Terörü yok edeceğiz’
TBMM’de Özel Oturum
TBMM’de Özel Oturum
HABERLER>SPOR
7 Ekim 2020 Çarşamba - 08:11

Erzurumspor dış sahada lider

Erzurumspor Süper Ligin 4’üncü haftasının ardından genel sıralamada 7 puanla 5, iç saha puan sıralamasında 1 puanla 18, dış saha puan sıralamasında ise 6 puanla ligin zirvesinde yer aldı. Erzurumspor aynı zamanda dış sahada en fazla gol atan ekip olarak belirlendi.

Erzurumspor dış sahada lider

Erzurumspor Süper Ligin 4’üncü haftasının ardından genel sıralamada 7 puanla 5, iç saha puan sıralamasında 1 puanla 18, dış saha puan sıralamasında ise 6 puanla ligin zirvesinde yer aldı. Erzurumspor aynı zamanda dış sahada en fazla gol atan ekip olarak belirlendi.

GENEL SIRALAMA

Erzurumspor Süper Ligin başlamasından bugüne kadar çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi aldı. Deplasmanda Ankaragücü ve Kayserispor’u yenme başarısı gösteren mavi beyazlı ekip, Kazım Karabekir’de çıktığı Sivasspor karşılaşmasını kaybetti, Çaykur Rizespor ile de golsüz berabere kaldı.

ERZURUM DEPLASMANDA FENOMEN OLDU

Erzurumspor iç sahada çıktığı 2 maçta 1 beraberlik ve bir de yenilgi aldı. Mavi Beyazlı ekip 2 maçta 1 gol atarken, kalesinde 2 gol gördü ve 1 puan kazanarak, iç saha sıralamasında 18’inci sıraya geriledi. Mavi Beyazlı ekip deplasmanda ise adeta fenomen oldu, 2 dış saha maçını da kazanan ekip 5 gol atarken kalesinde 2 gol gördü ve 6 puan kazandı.

GENEL PUAN SIRALAMASI

Süper Ligde 4’üncü haftanın ardından 10 puan toplayan Alanyaspor ilk sırayı aldı. Bu ekibi 8 puanla Fenerbahçe izledi. 7 puanlı  5 takımdan Karagümrük 3, Galatasaray4, Erzurumspor 5, Antalyaspor 6, Hatayspor 7, 6 puanlı ekipler Göztepe 8, Kasımpaşa 9, Kayserispor ise 10’uncu sıraya yerleşti. 1 puanlı 2 takımdan Ankaragücü 20, Başakşehir ise 21’inci sıraya düştü.

GENEL SIRALAMA GALİBİYET EN’LERİ

Süper Ligde en fazla maç kazanan ekip 3 galibiyetle Alanyaspor olarak belirlendi. Bu ekibi 2 galibiyetle Fenerbahçe, Karagümrük, Galatasaray, Erzurumspor, Antalyaspor, Hatayspor, Kasımpaşa ve Kayserispor takip etti. Gaziantep FK, Rizespor, Denizlispor, Ankaragücü ve Başakşehir ise henüz maç kazanamayan 5 takım olarak kaydedildi.

GENEL SIRALAMA BERABERLİK EN’LERİ

Süper Ligde en fazla beraberliğe sahip 2 takım 3 maçla Göztepe ve Gaziantep FK oldu. Kasımpaşa ve Kayserispor beraberliği olmayan 2 takım olarak kaydedildi. Fenerbahçe, Konyaspor, Trabzonspor, Rizespor ve Denizlispor ise 2 maçla en fazla berabere kalan takımlar arasında yer aldı. Erzurumspor ise 4 maçta 1 beraberlik kaydetti.

GENEL SIRALAMA YENİLGİ EN’LERİ

Süper Ligde 4 haftalık süreçte en fazla yenilgi alan takım 3 maç ile Medipol Başakşehir oldu. Aytemiz alanyaspor, Fenerbahçe, Göztepe, Konyaspor takımları henüz yenilgi almazken, ligin en az yenilgisi bulunan ekipleri 1 maçla Karagümrük, GS, Erzurumspor, Hatayspor, Trabzonspor, Sivasspor, Gençlerbirliği ve Gaziantep FK oldu.

GENEL SIRALAMA GOL EN’LERİ

4 haftalık periyotta ligin en golcü ekibi rakip filelerle topu 11 kez buluşturan Alanyaspor olurken, bu ekibi 8 golle Karagümrük ve Göztepe, 6 golle Erzurumspor ve Gaziantep FK, 5 golle Galatasaray, Trabzonspor ve Beşiktaş, 4 golle Fenerbahçe, Antalyaspor, Konyaspor takımları izledi. Başakşehir ise ligin gol atamayan tek takımı olarak belirlendi.

İÇ SAHA PUAN SIRALAMASI

Süper Ligde iç saha puan sıralamasında 6 puanla Alanyaspor ilk sıraya yerleşti, bu ekibi aynı puanla Karagümrük, Hatayspor, Antalyaspor, Kasımpaşa izledi.  İç saha sıralamasında 4 puanlı takımlardan Göztepe 6, Galatasaray 7, Fenerbahçe 8, Malatyaspor 9’uncu olurken, Erzurumspor 1 puanla 18’inci sıraya geriledi. Sahasında puan alamayan tek ekip Ankaragücü oldu.

İÇ SAHA GALİBİYET EN’LERİ

Ligde iç sahada en fazla maç kazanan ekipler 2 galibiyetle Alanyaspor, Fatih Karagümrük, Hatayspor, Antalyaspor, Kasımpaşa olarak sıralandı. Gaziantep FK, Denizlispor, Gençlerbirliği, Rizespor, Beşiktaş, Erzurumspor, Sivasspor, Başakşehir ve Ankaragücü  iç sahada maç kazanamayan 9 takım olarak kaydedildi.

İÇ SAHA BERABERLİK EN’LERİ

Aytemiz Alanyaspor, Karagümrük, Hatayspor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Konyaspor, Trabzonspor, Kayserispor ve Ankaragücü iç sahada beraberliği olmayan takımlar olarak belirlenirken, Gaziantep FK ve  Denizlispor 2 maçla sahasında en fazla beraberlik alan 2 takım olarak aktarıldı. Erzurumspor ise 1 beraberlik alan takımlar arasına girdi.

İÇ SAHA YENİLGİ EN’LERİ

Sahasında en fazla yenilgi alan ekip 2 maçla Ankaragücü olurken, Alanyaspor, Karagümrük, Hatayspor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Göztepe, GS, Fenerbahçe, Malatyaspor, Konyaspor, Gaziantep FK, Denizlispor ve Gençlerbirliği sahalarında yenilmedi. Erzurumspor ise iç sahada 1 yenilgi alan ekipler arasında yer aldı.

İÇ SAHA GOL EN’LERİ

Süper Ligde iç sahada en fazla gol kaydına erişen ekip 8 golle Alanyaspor olurken, ekibi 7 golle Göztepe, 5 gol ile Fatih Karagümrük, 4 golle Konyaspor ve Trabzonspor, 3 golle de Gaziantep FK izledi. Sahasında en fazla golü ağlarında gören ekip ise 3 golle Ankaragücü ve Göztepe olurken, Alanyaspor, Karagümrük, Hatayspor, Kasımpaşa, Denizlispor ve Gençlerbirliği iç sahada rakiplerine gol zevki tattırmadı.

DIŞ SAHA PUAN SIRALAMASI

Süper Ligde Erzurumspor 6 puanla dış saha puan sıralamasında ilk sırayı aldı. Maıvi Beyazlı ekibi 4 puan ile Aytemiz Alanyaspor ve Fenerbahçe izledi.  3 puanlı takımlardan Sivasspor 4,  Galatasaray 5, Beşiktaş 6, Gençlerbirliği 7, Kayserispor 8, 2 puanlı takımlardan Göztepe 9, Trabzonspor 10, Konyaspor 11’inci sırayı paylaştı.

DEPLASMAN GALİBİYET EN’LERİ

Deplasmanda en fazla galibiyeti bulunan tek takım 2 maçla Erzurumspor olurken, Alanyaspor, Fenerbahçe, Sİvasspor, Galatasaray, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Kayserispor 1 maç kazandı. Dış sahada 2 maçla Göztepe, Trabzonspor ve Konyaspor en fazla beraberlik alan 3 takım oldu.  Kasımpaşa, Başakşehir, Malatyaspor ve Denizlispor oynadığı 2 deplasman maçını da kaybetti.

DEPLASMAN GOL EN’LERİ

Deplasmanda en fazla gol atma başarısı gösteren ekip 5 golle Erzurumspor olurken, 4 gol atan Beşiktaş 2’inci sırayı aldı.   Dış sahada en gazla golü ağlarında gören ekipler ise  6 golle Malatyaspor, Denizlispor, Hatayspor, 5 golle Beşiktaş ve Gaziantep FK, 4 golle Karagümrük ve Başakşehir olarak kaydedildi.

 
Ekim ayı burs ve kredi ödemeleri başladı
 
Erzurum ekonomisinde istikrar sürüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Süper Lig'in tüm transferleri
2020-2021 sezonu yaz transfer tescil dönemi dün akşam sona erdi ve Süper ...
14 futbolcu geldi, 12 futbolcu gitti
2020-2021 sezonu yaz transfer tescil dönemi sona erdi ve Süper Lig'deki ...
Erzurumspor U19 oyuncusu Yunuscan Elazığ Karakoçan’da
Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü BB. Erzurumspor U19 Takımı’ndan sol bek ...
 
Leo Schwechlen yeniden Erzurumspor'da
Büyükşehir Belediye Erzurumspor anlaşmaya vardığı Leo Schwechlen’i kadrosuna kattı.
Mahamadou Ba, RH Bandırmaspor’da
TFF 1. Lig ekiplerinden RH Bandırmaspor transfer döneminin bitimine az ...
Erzurumspor iki oyuncuyla yollarını ayırdı
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Mahamadou Ba'yı Bandırmaspor'a kiralarken, ...
 
Erzurumspor için zorlu 4 hafta
Erzurumspor 5. Haftada 18 ekim Pazar günü deplasmanda Hatayspor, 6’ıncı ...
Süper Lig’de 4. haftanın ardından
Süper Lig’de 4. haftayı galibiyetle kapatan Alanyaspor 10 puanla liderlik ...
Ricardo Gomez imzayı attı
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un prensip anlaşmasına vardığı Ricardo ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri