Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Ulusal Vefa Programı bütçesi 2.8 milyara yükseldi
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Işıkhan iyileştirme çalışmalarını paylaştı
Şimşek’ten OVP açıklaması
Şimşek’ten OVP açıklaması
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Yılmaz'dan ekonomi mesajı
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
‘Dimdik, en güçlü hâlimizle, elhamdülillah, ayaktayız’
HABERLER>SPOR
30 Eylül 2022 Cuma - 08:27

Erzurumspor’da Denizli maçı mesaisi

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında oynayacağı Erzurumspor FK maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Erzurumspor ise ilk galibiyetini almaya yoğunlaştı. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı mavi beyazlı ekibin Denizlispor maçında en büyük gücü taraftarı olacak.

Erzurumspor’da Denizli maçı mesaisi

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında oynayacağı Erzurumspor FK maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Erzurumspor ise ilk galibiyetini almaya yoğunlaştı. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı mavi beyazlı ekibin Denizlispor maçında en büyük gücü taraftarı olacak.
Denizlispor’da Haluk Ulusoy Tesisleri'nde Teknik Direktör Mesut Bakkal nezaretinde gerçekleşen antrenmana, sakatlığı devam eden Kevin Mayi katılmazken, Djedje ve Özer Özdemir takımdan ayrı olarak fizyoterapist nezaretinde çalıştı.
3 Ekim Pazartesi günü saat 20.00'de Erzurum'da oynayacağı maçın hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüren yeşil siyahlılar, cumartesi akşamı İstanbul'a gidecek. Pazar günü İstanbul'da Eyüpspor Tesisleri'nde son idmanını yaptıktan sonra akşam saatlerinde uçakla Erzurum'a geçecek olan Denizlispor'da, Mayi ve Djedje sakatlıkları sebebiyle Erzurumspor FK maçında forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Özer Özdemir'in ise durumu maç günü belli olacak.
Sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını ifade eden Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Özellikle yaşadığımız sakatlıklar sebebiyle ideal bir kadro oluşturma konusunda büyük sıkıntı yaşıyoruz. Kadro darlığı dolayısıyla hem maç içinde hamle şansımız hem de rotasyon yapma imkanımız çok kısıtlı. Erzurumspor deplasmanında Djedje ve Kevin Mayi sakatlıklarının sürmesi dolayısıyla forma giyemeyecek. Ağrıları bulunan ve tedavisi süren Özer Özdemir'in durumu maç günü netlik kazanacak" dedi.
Milli maçlar nedeniyle liglere verilen bir haftalık arada iyi çalıştıklarını kaydeden Bakkal, "Bundan önceki haftalarda ortaya koyduğumuz mücadeleyi biraz daha üst seviyelere çıkarır ve bireysel hataları minimuma indirirsek, istediğimiz puan ya da puanlarla sahadan ayrılacağımıza inanıyorum. Ligde her puanın büyük önemi var. Erzurum deplasmanında elimizden geleni sahaya yansıtmak ve puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

SAKARYASPOR, YENİ MALATYASPOR MESAİSİNDE

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Sakaryaspor, ligin 7. haftasında sahasında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın cumartesi günü oynayacağı maçı değerlendiren teknik adam İlker Püren, "Bizim için final niteliğinde bir maç gibi olacak. Taraftarımızı arkamıza almak istiyoruz. Lütfen stadı doldursunlar, o coşkuyu göstersinler ve maçın son anına kadar yanımızda olsunlar" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında sahasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Son 5 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyetle 6. sırada yer alan yeşil-siyahlılar, 3 beraberlik 2 mağlubiyetle 18. sırada yer alan Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu'nda 1 Ekim Cumartesi günü 16.00’da oynanacak müsabaka öncesi antrenmanlarını Rüstemler Tesisleri'nde, Teknik Direktör İlker Püren gözetiminde sürdüren Sakaryaspor bu mücadeleden 3 puan almayı hedefliyor.

Teknik direktör İlker Püren: "Çok önemli bir maç"

Oynayacakları maçın önemine değinerek, taraftarları stadı doldurmaya davet eden Püren, "Çok önemli bir maç. Bu ligin en önemli özelliği rakiplerin alt veya üst sırada da olsa o an motive olduklarında bir lider havasında mücadele edebilme özellikleri. Biz bu havayı elde etmeye çalışıyoruz. Yani ligin neresinde olursa olsunlar gerçekten çok önemli bir maça çıkacağız. Orada taraftarımızı arkamıza almak istiyoruz. Lütfen stadı doldursunlar, o coşkuyu göstersinler ve maçın son anına kadar yanımızda olsunlar. Çünkü bu maçı kazandığımız zaman deplasmana daha moralli gideceğiz, oradan bir puan alıp içeride Adana maçıyla birlikte farklı bir havaya girebiliriz. Çünkü biz camia takımıyız, rüzgarı ve coşkuyu arkamıza almamız lazım. Bu anlamda bizim için final niteliğinde bir maç gibi olacak" şeklinde konuştu.

"Rakibimiz kontraya dayalı bir futbol oynayacak"

Hafta sonu oynanacak müsabakayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Püren, “Biz genelde üçüncü bölgede oynayacağımızı düşünüyorum o yüzden o bölgedeki opsiyonların sayısını arttırıp çok fazla hücum aksiyonu geliştirmemiz lazım. Oyuncularımıza da o bölgede oynayacağımızın sinyallerini bugünden verip, orada çok agresif topu kaptırdıklarında da çok çabuk topu geri almaları gereken bir müsabaka oynayacağız. Çünkü rakibimiz kontraya dayalı bir futbol oynayacak. Eğer orada basmayıp, geri dönüşlerde de çabuk olmazsak tehlike oluşturabilirler. Bunun önlemleri için antrenmanlarımız sürüyor” diye konuştu.

BANDIRMASPOR, SAMSUNSPOR MAÇINI KAYIPSIZ GEÇMEK İSTİYOR

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Ünsal Yamaner, Samsunspor karşısında puan ya da puanlar alarak sahadan ayrılmak istediklerini söyledi.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Ünsal Yamaner, Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında oynayacakları Samsunspor müsabakasına hazır olduklarını söyledi. Yamaner, mücadele için 515 kombine hariç satılan bilet sayısının toplam 799 olduğunu, bu rakamın maç saatine kadar daha da artmasının beklendiğini söyledi. Konuk ekip taraftarları için ayrılan sayının ise 326 olduğu aktarıldı. Takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını dile getiren Ünsal Yamaner, hedeflerinin sahadan puan ve puanlarla ayrılmak olduğunu söyledi.

'Akademi Projesi' askıya alındı

Bandırmaspor genel kurulunda Akademi Projesi açıklanmıştı. Ancak proje, arazinin tarım arazisi olması nedeniyle askıya alındı. Konu ile ilgili Basın Sözcüsü Yamaner, “Tarım arazisi olduğundan dolayı yıllık kontratlarla yapılması söz konusu. Büyük bir yatırım yapıldıktan sonra bir anda oradan çıkarılma söz konusu. Bu engelleri aşmaya çalışıyoruz. İlk gayemiz arazinin statüsünü değiştirmeye çalışıyoruz. Proje için maddi kaynak oluşturabilecek sponsorlar arazinin bu statüsünden dolayı projeye yanaşmıyorlar. Sanırım bu sorun 2 aylık gibi bir sürede netlik kazanır diye düşünüyorum. Bandırmaspor olarak bu arazide mi devam edeceğiz yoksa mevcut antrenman tesisimizin olduğu alanda bir tesisleşme yapacağız bu durumlar belli olacak” dedi.

YENİ MALATYASPOR, SAKARYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Spor Toto 1.Lig'in 7. haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

1 Ekim Cumartesi günü saat 16:00’da deplasmanda Sakaryaspor ile karşılaşacak olan sarı siyahlı ekip bu maçın hazırlıklarını Nurettin Soykan tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde çalışmalarını sürdüren kaplanlar Sakaryaspor maçını kazanarak ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor. 1 maçlık kart cezasını tamamlayan forvet oyuncusu Haqi Osman, Teknik Direktör Cihat Arslan’ın şans vermesi halinde Sakaryaspor maçında sahada olacak.

Antrenmanda futbolcuların azmi ve hırsı dikkat çekerken Sakarya maçında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Spor Toto 1.Ligde henüz galibiyet ile tanışamayan Doğu Anadolu ekibi, Sakaryaspor maçında mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

 
Erdoğan esnaf ve sanatkarlara seslendi
 
TBB Ağustos ayı Erzurum verilerini açıkladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da yurt yerleştirmesi tamamlandı
İlk fazda yurt yerleştirme sonuçlarının aralarında Erzurum’un da yer aldığı ...
Erzurumspor’da tek hedef galibiyet
Bu sezon lige istediği gibi başlayamayan, 3 puanla küme düşme hattında ...
Dünya şampiyonu Kırtepe Erzurum’u gururlandırdı
Samsun’da düzenlenen Üniversitelerarası Dünya Güreş Şampiyonası’nda Erzurum ...
 
Akdaş: 'Erzurumspor’a dava açmayı düşünüyorum'
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, "Erzurumspor, Galatasaray ...
'Gönüller yapmaya geldik'
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Toplumlar ve milletler ...
3. Macera Off-Road Oyunlarında geri sayım
Erzurum’da 15-16 Ekim’de 3'üncüsü gerçekleşecek olan Uluslararası Erzurum ...
 
Dadaş Atlı Cirit Spor Kulübü 1. Lige yükseldi
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu, Atlı Cirit Türkiye Finali ...
14 Kulüp Short Track Federasyon Kupası için yarıştı
Türkiye Short Track Federasyon Kupası, Erzurum Palandöken Buz Pateni Pisti'nde ...
Spor Toto 1’inci Ligde 7’inci hafta gündemi
Erzurumspor gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Takım, ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri