Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Kacır: 'Yeni uzay istasyonu projelerine dahil olacağız'
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Savunma sanayinde ihracat hedefi 7 milyar dolar
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Kurtulmuş gündemi değerlendirdi
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
Emine Erdoğan'dan Sıfır Atık Günü mesajı
'Asla taviz vermeyeceğiz'
'Asla taviz vermeyeceğiz'
HABERLER>SİYASET
31 Ağustos 2021 Salı - 04:20

Aydın: ‘Türkiye artık daha güçlü’

MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın ve MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Narman, Oltu ve Aşkale ilçelerine çıkarma yaptı. Bir dizi gezi ve ziyaretler gerçekleştiren Kamil Aydın ve Naim Karataş vatandaşlarla bir araya geldiler.

Aydın: ‘Türkiye artık daha güçlü’

MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın ve MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Narman, Oltu ve Aşkale ilçelerine çıkarma yaptı. Bir dizi gezi ve ziyaretler gerçekleştiren Kamil Aydın ve Naim Karataş vatandaşlarla bir araya geldiler.
Her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelmeye devam eden MHP Erzurum yönetimi iki günde üç ilçeyi ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi. Ziyarete katılan ve gündeme dair konuları da esnafla masaya yatıran MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, birlik-beraberlik ruhuna ve güçlenerek ileri sıçrayan Türkiye modelinin güvenirliliğine işaret etti. Salgın sürecinin devlet ciddiyetiyle yürütüldüğüne ve ekonomik kalkınmanın net şekilde hissedilmeye başlandığına değinen Aydın, “ülkemize nifak tohumları atmaya çalışanların çamura battığını herkes görebiliyor. Bizler büyüyen Türkiye’nin destekçileri olmaya, bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımızı korumaya devam edeceğiz. Bu hususta zerre geri adım atmayacağımızı bütün dünya görüyor artık. Bizlere düşen, vatanımızı muhafaza etmek ve daha iyi gelecek için var gücümüzle çalışmaktır” ifadelerine yer verdi.
“CUMHUR İTTİFAKI OYUNLARI ALT-ÜST ETMEYE DEVAM EDECEK”
Yersiz tartışmaların gündemde yer edinemeyeceğine ve Cumhur İttifakının ülke menfaatleri gereği emin adımlarla çalışmalarını sürdüreceğine işaret eden MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın, “cumhur ittifakı olarak ülkemizin menfaatlerini her şeyin üstünde görüyoruz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’in “Cumhur İttifakı, milletimizin ruh kökünden doğmuş, kutlu iradesiyle doğrulmuş, istikbal ve istiklal hedefleriyle devleşmiş Türkiye'nin güvencesi, milli bekamızın yılmaz bekçisi olmuştur” sözleri aslında her şeyin özeti niteliğindedir. Birilerinin kirli oyunlar içinde olması bizleri yolumuzdan alıkoyamaz; çünkü bizler Türkiye sevdalıları, vatan bekçileriyiz. Hizmet etmekten şeref duyduğumuz ülkemiz için bin yıllardır nasıl mücadele ettiysek, üstüne koyarak bunu sürdüreceğiz.
“TÜRKİYE ARTIK DAHA GÜÇLÜ”
Gittiği her noktada yoğun ilgiyle karşılanan ve ilçelerde vatandaşlarla bir bir görüşen MHP Genel Başkan Yardımcı Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın “karşısında dünün Türkiye’sini görmek isteyenler artık avuçlarını yalasınlar. O günler bitti. Türkiye masa başı oyunlarla dizayn edilecek bir ülke olmadığını dik duruşuyla daha net olarak gösteriyor. Ekonomik ve sosyo/kültürel gelişmişlik düzeyiyle batıya örnek olmaya başlayan ülkemizin hizmetçileri olmaktan gurur duyuyoruz. Bu gururu ülke olarak yaşıyoruz. Hiç dinlenmeden sürdürdüğümüz bu yürüyüşün geleceğimiz için önemli olduğunun da altını çizmemiz gerekiyor” sözlerine yer verdi.
“Bizler hizmet etmeye devam edeceğiz”
Ziyaretler kapsamında il ve ilçe yöneticileriyle birlikte vatandaşlarla bir araya gelen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Erzurum’un tarihi misyonunu sürdürdüğünü ve girişimlerle birlikte büyümeye devam ettiğini dile getirerek “ülkemizin gelişmişliğini kabullenemeyen art niyetlileri umursamadan hizmet etmeye ve eksiklikleri yerinde görüp çare üretmeye devam edeceğiz. Yalan üreterek kafa karıştırmaya çalışanların milletimiz nezdinde hiçbir kıymet-i harbiyesi bulunmamaktadır. Çünkü siyasette hizmette ortadadır. Milletimiz kimin ne düşündüğünü ve kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Bu nedenle bizler ülkemizin ve şehrimizin gelişimi için ne yapabiliriz buna yoğunlaşmış durumdayız.
Yorulmadan ve yılmadan gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz daha iyi Erzurum için, daha iyi Türkiye için sürecektir. Bizler şehrimize değer kattıkça ülkemize değer katmış olacağız. Bu düşüncelerle mahalle mahalle, köy köy, ev ev ziyaretlerde bulunmaya; milletimizin sıkıntılarını gidermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
İki günde üç ilçeye ziyaret
Sorunları yerinde gözlemlemek ve çözüm yolları oluşturmak için Oltu, Narman ve Aşkale ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileri, MHP Oltu, Narman ve Aşkale ilçe başkanlıklarında vatandaşlarla bir araya geldiler. İlçe Ülkü Ocaklarını, Narman Belediyesini, Oltu Kaymakamlığı ve Aşkale Belediyesini de ziyaret ettiler.

 
Doğu Anadolu milli coşku yaşadı
 
Milletvekili Aydın ETÜ vizyonunu paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen’den Büyük ve Güçlü Türkiye mesajı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ...
'30 Ağustos Hakka tapan milletimizin zaferidir’
Milletvekili Aydemir, ‘30 Ağustos yüce milletimizi asırlara hakim kılan ...
Öz: ‘30 Ağustos bir destandır’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, “26 Ağustos 1922’de başlayan ...
 
Karataş: ‘30 Ağustos milli diriliştir’
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ...
Jandarma Komutanı Gemalmaz’dan veda mesajı
Erzurum İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz bir veda mesajı yayınladı. ...
Vali Memiş'ten Başkan Sunar'a övgü
Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Yakutiye-Palandöken bağlantı ...
 
Aydemir’den Köprüköy’de AK Meşveret
Milletvekili Aydemir Sahada İlçe İstişareleri çalışmaları kapsamında Köprüköylü ...
Özhaseki: ‘Seçimler zamanında yapılacak’
Özhaseki, Malatya'da katıldığı programda yaptığı açıklamada, yerel ve ...
Karataş’tan esnaf buluşması
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş esnafla bir araya gelmeye devam ediyor.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri