Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
‘Mücadelemize devam edeceğiz’
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
ETÜ 2 yıl süreyle akredite edildi
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
Yeni Yusufeli’nde ilk şenlik
HABERLER>SİYASET
6 Nisan 2022 Çarşamba - 13:51

Aydemir: ‘Aleme nizam veren bir milletiz’

AK Parti Milletvekili Aydemir, milletin siyasi partileri hizmet etmesi için iktidara taşıdığını, AK Parti'nin de bu duygu ve gaye ile iktidara gelerek millete hizmet ettiğini berterek, ‘AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin sesidir’ vurgusunda bulundu.

Aydemir: ‘Aleme nizam veren bir milletiz’

AK Parti Milletvekili Aydemir, milletin siyasi partileri hizmet etmesi için iktidara taşıdığını, AK Parti'nin de bu duygu ve gaye ile iktidara gelerek millete hizmet ettiğini berterek, ‘AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin sesidir’ vurgusunda bulundu.

AYDEMİR SİYASET VE EKONOMİ GÜNDEMİNİ ELE ALDI

AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında siyaset ve ekonomi gündemine ilişkin notlar düştü. AK Parti’nin milli iradenin ifadesi olduğuna vurgu yapan Milletvekili Aydemir, ‘Biz hakkı, adaleti üstün tutan ve her daim hakkı dillendiren bir davanın temsilcileriyiz. Bizden daha demokrat olan başka bir oluşum yoktur. ‘ dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZIN MİLLET YÜREĞİNDE ÖZEL BİR YERİ VAR’

Milletvekili Aydemir, ‘Milletiyle istişare eden bir cumhurbaşkanımız var. Farkımız budur. Ve milletimiz bunu görüyor ve biliyor. O yüzden de yüreğinde çok özel bir yer ayırmıştır Milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Davaya. ‘ diye konuştu.

AK DAVA VE VİZYONER YAPI

AK Partinin vizyoner bir yapısı olduğu, milletin daha müreffeh geleceği için plan, program ve projeler üreterek bunları yatırıma ve reforma dönüştürerek hayata geçirdiğini belirten Milletvekili Aydemir, Vizyon 2023 hedeflerine büyük ölçüde ulaşıldığı, şimdi gündemde Vizyon 2053’ün yer aldığını ifade etti.

AYDEMİR’DEN 15 TEMMUZ HATIRLATMASI

Türk Milletinin ve onun emsalsiz iradesinin küresel boyutta mazlum milletlere örnek olduğuna işaret eden Milletvekili Aydemir, ‘Eğer Macaristan’da, eğer Pakistan’da demokrasiye kastedenlere karşı dimdik ayakta duran bir kamuoyu varsa, millet yapısı varsa o Büyük Türk Milleti, aziz milli irademiz sayesinde olmuştur.15 Temmuz’daki duruşumuz bütün mazlum milletlere örnek olmuştur.

Biz hep söyledik, aleme nizam veren bir milletiz. Şimdi de alemi niza halinden çıkarıp muntazam halde nizam verir bir noktaya taşıyoruz. ‘ kaydını düştü.

AYDEMİR MACARİSTAN’I ÖRNEK VERDİ

Macaristan’da seçimi kazanan Viktor Orban’a karşı 6 partinin ortak aday çıkardığı, ortak aday Péter Márki-Zay’in seçimi kaybettiği ve Orban’ın temsil ettiği birliğin seçimi kazandığını hatırlatan Milletvekili Aydemir, milletin benimsemediği suni yapıların her zaman kaybetmeye mahkum olacağını söyledi. Milletvekili Aydemir, Türkiye’de de 6 partinin oluşturduğu suni yapının da aynı akibete uğrayacağını belirtti.

AYDEMİR CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYELERİYLE CHP’Lİ BELEDİYELERİ KARŞILAŞTIRDI

‘Ulaşım sembolik fiyatlarla olacak diyen İstanbul Belediye Başkanı seçimlerden önce verdiği sözlerin birini dahi yerine getirmedi. ‘ diyen Milletvekili Aydemir basın toplantısında buna vurgu yapıp

AK Parti ve MHP’li belediyelerle CHP yönetimindeki belediyelerin zam karşılaştırmasını yaptı. Aydemir, ‘Sonuç: ‘CHP demek aldatma demek! Vesselam. ‘ paylaşımında bulundu.

Milletvekili Aydemir, hükümet bütün dünyanın gıpta ile baktığı yatırımlar gerçekleştirirken, muhalefetin prefabrik yapıların açılışıyla övündüğünü söyledi.

ULAŞTIRMADA ÇAĞLARÜSTÜ YAKLAŞIM

AK Parti'de büyük bir vizyon olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, sağlıktan, ulaşıma hemen hemen her alanda önemli başarılara imza attıklarını kaydetti. Bakanlıkların 2053 vizyonu hazırlıkları içinde olduğunu dile getiren Milletvekili Aydemir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 38 bin kilometre bölünmüş yol yapmak, havaalanı bulunan il sayısını 60'ün üzerine çıkarmak ve hızlı trenin gittiği illerin sayısını arttırmak için çaba harcadığını anlattı.

‘BİZDEN DAHA FAZLA DEMOKRAT DAVRANAN DA YOKTUR’

Altı muhalefet partisinin toplantılarını anımsatan Milletvekili Aydemir, kurulan masanın suni bir masa olduğunu ve buradan bir sonuç çıkmayacağını belirtti. Hakkı ve Adaleti üstün tutan bir davanın müntesibi olduklarını belirten Aydemir, "Bizden daha fazla demokrat davranan da yoktur. Muhalefet partilerin içyapısını biliyoruz. Yakın zamanda görevden alınan bir partinin genel başkan yardımcısı, görevden alındığını medyadan öğrendiğini açıkladı. Demokrasiye sürekli vurgu yapan bir genel başkan tarafından bu siyasetçinin üstü çiziliyor. Oysa bizim Cumhurbaşkanımız her şeyi istişare ile yapıyor. Fark burada, millet bunu görüyor ve Cumhurbaşkanımıza yüreğinde özel bir yer ayırıyor." diye konuştu.

AYDEMİR AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Basın toplantısında Avukatlar Günü dolayısıyla kutlamada bulunan Milletvekili Aydemir, ‘Avukatlar savunmanın çok esaslı umdesi. Adaletin tecellisini sağlayan ve hak-hukuk sahasının olmazsa olmazı olan Avukatlarımızın gününü kutluyoruz. ‘ dedi.  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Avukatlara dönük iyileştirici çabalarına vurguda bulunan Milletvekili Aydemir, Avukatlık Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin TBMM Başkanlığına sunulduğunu kaydetti.

 
Vali Memiş, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor
 
Nöbetteki aile sayısı 282’ye yükseldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göğebakan: ‘Mesleğimiz tehdit altında’
Baro Başkanı Talat Göğebakan, kanun hâkimiyetinin ve hukukun üstünlüğünün ...
Aydemir: ‘Türk Milleti yüksek ahlaklı bir millettir’
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, ihracatta erişilen değerin ekonomiye ...
Karataş’tan stokçulara tepki
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Fiyat ...
 
‘Aziz milletimizin, Ramazan-ı Şerif-i mübarek olsun’
Bahçeli, "Zulmün son bulduğu, adil ve hakkaniyetli münasebetlerin çok ...
Çelebi Hollanda’da 2. kez meclis üyesi seçildi
Oltulu genç siyasetçi Turgut Çelebi Hollanda’nın Roermond’da ikinci kez Meclis üyesi seçildi.
Aydemir’den 2023 Kış oyunları müjdesi
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 2023 kış oyunlarının (Winter ...
 
'Muhalefette Cumhurbaşkanımıza öykünme var'
Milletvekili Aydemir, ‘Şunu da ben biliyorum, çok ciddi bir biçimde Sayın ...
Şentop: 'Türkiye'ye ayar verilmeye çalışılıyor'
İstanbul'da, Ukrayna ve Rusya arasında gerçekleştirilen toplantıya değinene ...
Destici'den CHP sözcüsüne tepki
Destici, CHP sözcülerinin HDP ve Selahattin Demirtaş hakkındaki açıklamalarına ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri