Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
ÖSYM Başkanı Ersoy öğrencilere seslendi
ÖSYM Başkanı Ersoy öğrencilere seslendi
AYM 573 bin 180 başvuruyu sonuçlandırdı
AYM 573 bin 180 başvuruyu sonuçlandırdı
'Aziz milletimize ne kadar hizmet etsek azdır'
'Aziz milletimize ne kadar hizmet etsek azdır'
ASHB 81 ilde 7 bin 937 faaliyet gerçekleştirildi
ASHB 81 ilde 7 bin 937 faaliyet gerçekleştirildi
‘Büyük ve güçlü Türkiye'ye kavuşmamıza az kaldı’
‘Büyük ve güçlü Türkiye'ye kavuşmamıza az kaldı’
HABERLER>SAĞLIK & YAŞAM
2 Ağustos 2025 Cumartesi - 07:47

ASHB Şehit çocuklarını yaz kampında buluşturdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Azerbaycan Yaşat Vakfı arasındaki iş birliği kapsamında düzenlenen yaz kampı, 2 kardeş ülkeden şehit çocuklarını Azerbaycan'da bir araya getirdi.

ASHB Şehit çocuklarını yaz kampında buluşturdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Azerbaycan Yaşat Vakfı arasındaki iş birliği kapsamında düzenlenen yaz kampı, 2 kardeş ülkeden şehit çocuklarını Azerbaycan'da bir araya getirdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü ile Azerbaycan’da şehit ve gazi ailelerine destek olmak amacıyla kurulan Yaşat Vakfı arasındaki iş birliği çerçevesinde 2 ülkenin şehit aileleri sosyal projelerle destekleniyor.
Bu kapsamda bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ve 27 Temmuz'da Lenkeran şehrinde başlayan ‘Yaşat Yaz Kampı’, Karabağ şehitlerinin çocuklarının yanı sıra, Türkiye'den gelen 20 şehit çocuğunu ağırladı.
Kampta 15-17 yaş grubundaki çocuklar 4 gün boyunca çeşitli aktivitelerin ve eğitimlerin yanı sıra, geziler ve psikologların katılımıyla düzenlenen danışmanlık seanslarıyla hem keyifli hem de destekleyici bir ortamda zaman geçirdi.
Çocuklar, seramik yapımı, binicilik ve okçuluk gibi farklı faaliyetlerle yeteneklerini keşfetme fırsatı buldu. Bazıları zorlu parkurlarda yeteneklerini sergilerken, bazıları yeni hobiler edindi.
Yaz kampına Türkiye ve Azerbaycan’dan katılan çocuklar, ‘İki devlet tek millet’ anlayışını pekiştirerek yeni dostluklar kurdu. Türk çocukları, Azerbaycan kültürünü yakından tanıma fırsatı bulurken, her iki ülkenin çocukları da ortak tarih ve kültürel bağlarının önemini daha iyi anladı.

 
Kuraklık, doğal afetler ve şehitler için dualar edildi
 
Doğu’da geleneksel besicilik kültürü yaşatılıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ASHB 81 ilde 7 bin 937 faaliyet gerçekleştirildi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca "Aile Yılı" kapsamında "aile olmak" ...
Vali Çiftçi dua aldı
Vali Çiftçi, Muratpaşa Mahallesi’nde ikamet eden güngörmüşlerden 102 yaşındaki ...
OBM’de Orman Yangınları ve tedbirler gündemi
"Orman Yangınları ve Genel Tedbirler Toplantısı" Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.
 
ASHB’den yeni proje
Korunma ve Bakım Altında Bulunan Çocuklara Yönelik “Güçlendirici Bakım Modeli” hayata geçirildi.
Erzurum SHM umut kapısı
Sigarayı bırakmak isteyen bireyler için umut ışığı olan Sağlıklı Hayat ...
Bedir Hınıs’ı örnek gösterdi
Erzurum Sağlık İl Müdürü Gürsel Bedir, sadece Erzurum kent merkezinde ...
 
Hayat Tabloları 2022 – 2024 açıklandı
Türkiye'de doğuşta beklenen yaşam süresi 78,1 yıl oldu.
Yılmaz'dan 'Bağımlılıkla Mücadele' açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz "Sanal Kumarın finansal boyutunu ...
Aile ve Gençlik Fonu verileri açıkladı
Göktaş, 'Aile Yılı'nda aileyi güçlendirmeye yönelik çalışmalarımıza hız ...
 
YAZARLAR
Nedim Atakol
Nedim Atakol
Adalet adalet adalet; illa adalet!
İrfan Kayagil
İrfan Kayagil
Ateizm Kazanı Kaynıyor, Din Adamları Nerede?''
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri