Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik Bölge Türkiye
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
'Türkiye ekonomisine çok güçlü bir güven var'
Koca’dan istihdam müjdesi
Koca’dan istihdam müjdesi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 356’ya yükseldi
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
Kurtulmuş: 'Bundan sonra eylem zamanıdır'
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
‘Filistin’in yanında olmaya devam edeceğiz’
HABERLER>ASAYİŞ
19 Nisan 2022 Salı - 01:13

'Dünyanın hayranlık ile izlediği Erdoğan var'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “AK Parti iktidara gelirken ana muhalefetin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında dolaşmadı” dedi.

 Dünyanın hayranlık ile izlediği Erdoğan var

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “AK Parti iktidara gelirken ana muhalefetin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında dolaşmadı” dedi.
Bakan Soylu, “10 yılda bir darbe bekleyen bu ülkede, şehitler verme pahasına darbeyi bastırma anlayışını yerleştirdiniz. Ne uçan, ne de yürüyen bir şey üretemeyen bu ülkeyi, insansız hava aracı, helikopter üreten ve otomobil üretmek için bismillah diyen bir ülke haline getirdiniz. Yurt dışında gördüğümüz havalimanları, hastaneleri hayranlıkla eşe dosta anlattığımız ülkeyi, dünyanın en büyük havalimanı ve dünyanın en modern hastanelerine sahip bir ülke haline getirdiniz. Neredeyse bütün uluslararası kuruluşlardan talimat alan bu ülkeyi, bugün kendi göbeğini kendi kesen, terörle mücadele ederken kimseden izin almayan, sınır ötesi operasyon yapamazsın, Akdeniz'de, Karadeniz'de doğalgaz, petrol arayamazsın dediklerinde, bu tehditleri elinin tersi iten, hakkını arayan ve bu coğrafyanın her noktasında sözü ve hükmü geçen ve ilgi alanlarını etki haline getiren ve mazlumların umudu olan bir ülke haline getirdiniz. Her afette nerede bu devlet denilen bu ülkeyi, Allah devletten ve milletten razı olsun denilen bir ülke haline getirdiniz" ifadelerini kullandı.
"DÜNYANIN HAYRANLIK İLE İZLEDİĞİ ERDOĞAN VAR"
Sözlerine devam eden Bakan Soylu, "Yanı başımızda devlet otoritesinin terör örgütleri tarafından bırakılmadığı, bir komşumuzun ambargoya maruz kaldığı terör örgütlerinin neredeyse bu iki devlet üzerinde hakimiyet kurduğu, uyuşturucu ve göç kotası üzerinde olan Amerika ve Avrupa’nın kuzeyimizde başka güneyimizde başka hesaplarının olduğu. Sınırlarının çevresinde en az 8 milyon göçmenin beklediği, içeride 40 yıldır mücadele ettiğimiz PKK’ya bir de FETÖ ve DEAŞ belasının eklendiği bir coğrafyada, burada açık yürekle söylüyorum. 50 gramlık oy pusulası ile herkesin bu ülkenin geleceğine tahakküm kurmaya çalıştığı bir zaman dilimi içerisinde yapamazsınız, beceremezsiniz diye biz küçük gördükleri zaman dilimi içerisinde onların tahakkümünden Türkiye’yi çekip aldınız. Bu sadece Türkiye’ye umut değil. Etrafınızdaki coğrafyayı bir cendereye döndürmek isteyenlere karşı umut olan bir anlayışı milletin gücü ile sizler gerçekleştirdiniz. Ben buraya sadece bir iftar yemeğine gelmedim. Bu milletin bir evladı olarak sizlere teşekkür etmeye geldim. AK Parti iktidara gelirken bugün ana muhalefetin partisinin yaptığı gibi büyükelçilerin kapısında teker teker dolaşmadı, milletin hizmetkarıyım, dedi. Yine ana muhalefetin yaptığı gibi dünyanın zengin ve güçlü ülkelerine selam çakarak bu ülkenin hükümetini onlara devretme planları içerisinde olmadı. Bugün Türkiye'de bir takım zorluklar yaşanabilir. Tam 2 buçuk yıldır dünya bir pandemi ile karşı karşıya. Dünya’nın üretim dengeleri değişti. Ebetteki bir takım sıkıntılar ile karşı karşıya kalabiliriz. Ama şunu bilesiniz. Etrafımızdaki coğrafyadan da dünyadan da bu sıkıntılardan bizi bir an önce çekip çıkartabilecek güçlü bir liderimiz, güçlü bir kadromuz ve bütün dünyanın hayranlık ile izlediği Recep Tayyip Erdoğan var. Biz ona güveniyoruz ve inanıyoruz. Bir Kılıçdaroğlu'na bakın, söyledikleri İmamoğlu’na bakın, diğer söyledikleri Yavaş’a bakın bir de Tayyip Erdoğan'a bakın” diye konuştu.

 
TCMB Konut fiyat endeksini açıkladı
 
Kirişçi üretim gerçeğini vurguladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tortum yolunda trafik kazası: 4 yaralı
Erzurum Tortum karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Erzurum’da DEAŞ operasyonu
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince DEAŞ Silahlı Terör Örgütüne ...
Evlat nöbetine bir aile daha katıldı
Diyarbakır HDP il binası önünde evlat nöbeti 957 gününde devam ederken, ...
 
Hainlere ait mühimmat ele geçirildi
Batman'ın Sason ile Kozluk ilçeleri kırsalında devam eden "Eren Kış-34 ...
Abluka-1 Operasyonu başlatıldı
İçişleri Bakanlığınca Diyarbakır’da 650 personelin katılımıyla ‘Abluka-1 ...
Nöbetteki anneden oğluna çağrı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
TSK'dan hainlere ağır darbe
Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde yer alan Barış Pınarı bölgesinde ...
Suriye’de etkisiz hale getirildi
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/YPG’nin sözde Amude-Derbesiye ...
Aziziye Parkında ceset bulundu
Erzurum’da bir parkta voleybol oynayan üniversite öğrencileri parktaki ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum Havalimaninin ismi ne olsun?

Recep Tayyip Erdogan
Nafiz Kotan
Palandoken
Saltuklu
Dadas

Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Gundem Ekonomi Siyaset Asayiş Eğitim Spor Kültür & Sanat Sağlık & Yaşam Araştırma Polemik
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri